Habertürk 02.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, gözden kaçan bazı ayrıntıları bugün fark edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 02 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (2 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler yeni hafta Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Partnerinizle aranızdaki durumu, ilişkinizi sağlamlık ve güven olgusu içinde gözden geçirebileceğiniz bugün, Salı günü ilişki evinizde oluşacak Yeniaya hazırlanabilirsiniz. Belki aranızda henüz halledemediğiniz durumlar var Ancak lütfen gönlünüzü ferah tutunuz. Boğa burcunda Ay son derece güçlüdür. Tartışmalara yol açmaz. Yeter ki, siz ilişkinizden emin olun ve birbirinizle bağlantınızı koparmayın. Diyelim ki sorunlarınız var veya tek taraflı bir aşk yaşıyorsunuz. Bugün durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirin. Bugünlerde hem sizin hem de onun için, güvence olgusu çok önemli. İkiniz de kendinize ait olan değerleri sakınıp saklamak ihtiyacında olabilirsiniz.

Şöyle bir düşünüldüğünde gözden kaçan bazı ayrıntılar bugün fark edilebilir. Birbirinize olan ihtiyacınızın büyüklüğü ortadadır fakat hayat şartlarının zorluğu nedeniyle bunu dile getirmeye fırsatınız olmuyordur. Benim tavsiyem sevginizi birbirinize fısıldamayı unutmayın. Bakın Mayıs ortası itibariyle enerjiniz yükselmeye ve aylık yorumunuzda da dile getirdiğim gibi Jüpiter-Boğa burcu geçişiyle Hazirandan itibaren rahatlamaya başlıyorsunuz. Gönlünüzü ferah tutunuz ve kendinizden emin olunuz.

Not: Mayıs aylık yorumunuz köşemize eklenmiştir. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleştiği, huzurlu bir ay diliyorum. Mutlu haftalar.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER