Habertürk 20.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (20 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, kendilerini değerli ve bir başkası için vazgeçilmez biri olarak görmek isteyebileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 20 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (20 Mart 2011)

Sevgili Akrepler Pazar günü boyunca etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişi, fiziksel ve ruhsal açıdan sevgiye, ilgiye, dokunulmaya, hissetmeye, uyuma, aşka gayet önem verdiğimiz bir gündeyiz. Ay-Pluto zorlu görünümü ve akşam saatlerinde yaşanacak Ay-Satürn kavuşumu gösteriyor ki, bugün bütünlük duygusu gayet kıymetli. Kendimizi değerli ve bir başkası için vazgeçilmez biri olarak görmek istiyoruz.

Buna o kadar ihtiyacımız var ki, sanki kapana kısılmışız da birinin bize el uzatmasını bekler gibiyiz. Kendimizi dile getirmemizi isteseler, yüreğimizi açıp görmelerini söyleriz. Çünkü kelimelere dökmek o kadar zor ki. Anlamaları için sadece bize, gözlerimizin tam ortasına bakılması yeterli. İç dünyamızı keşfetmek bu kadar zor olmamalı diye düşünebiliriz. Gün içinde ilişkiniz veya genel olarak aşk konusunda pek düşüncelerinizi ele vermekten hoşlanmayabilir, derdinizi sıkıntılarınızı dile getirmekten kaçınabilirsiniz.


Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER