Habertürk 20.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (20 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, maddi sıkıntıları ile alakalı olarak, kimseye durumu belli etmeden o muhteşem duruşlarını korumalarını tavsiye ediyor.

Akrep burcu 20 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (20 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler Pazar günümüz Ay-Terazi burcu etkinliği altında başlıyor. Bugün, karşınızda kim olursa olsun güzelliklerle dolu uyumlu bir ilişki kurmak niyetindesiniz. Kimseyle tartışmak, bozuşmak veya bir şeyleri ispat etmeye çalışmak gibi bir kavganız yok. İnsanlardan da öyle fazla bir beklentiniz yok. Çünkü biliyorsunuz ki, karşılıksız hiçbir şey yok hayatta. Bugün size sunulan bir şeyin yarın bedelini ödemeniz beklenebilir. O yüzden de kendi rutinliğiniz içinde bildiğiniz gibi yaşamınızı sürdürmekten yanasınız. Lakin bugünkü etkiler altında en önemli sorun parasal görünmekte. Kafanızın içinde ileriyi şöyle bir hayal etmeye kalktığınızda açıkçası çok umutlu değil gibisiniz.

Sosyal yaşamınız ve ilişkiler açısından da durumunuzu gözden geçirdiğinizde her şey gelip paraya dayanmakta. Şu aralar maddi yönden sorunlarınızı halledebilmek ve şu dar boğazı geçebilmek için birilerinin desteğine ihtiyaç duyduğunuz çok açık. Fakat gidişat gösteriyor ki, tek başınıza da olsanız, ayakta durmak ve yenilikte bulunmak için kolları sıvamak gerekiyor. Benim tavsiyem güçlü bir Akrebin yapması gerekendir. Yani kimseye zayıflığınızı belli etmemek ve yine o muhteşem duruşunuzu korumaktır.

Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER