Habertürk 21.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Akreplere bugün, başkalarından elde edecekleri paralarda gecikme ve belirsizlik yaşayabileceklerini söylüyor.

AKREP burcu 21 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (21 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler, 21 Haziran-3 Ağustos tarihleri arasında başkaları kaynaklı ortak paralar evinizde ilerlemesi devam edecek olan Mars, ortak paralar ve kaynaklar konusunda gayet meraklı, araştırıcı ve bilgilenmeye açık bir hareket kabiliyetinin göstergesidir. Çıkarlarınızı korumanız ve kollamanız mutlaka lazımdır. İletişim becerisi, konuşmak ve dinlemek parasal mevzularda çok işinize yarayabilir. Uyanık bir akıl her konuda olduğu gibi maddi meselelerde de bütün ipuçlarını toplayabilir, her şeyi daha net algılayabilir. Bu seyir, içinde bulunduğunuz koşullara göre kendinizi uydurabilme yeteneğinizi canlandırır. Bu sayede kendinizi daha iyi düzenlemeniz mümkündür. Çareler üretmeniz kolaydır. Değişik durumlarla karşılaşmanız mümkün olsa da, bunlardan ders çıkarmayı bilirsiniz. Bu süreçte arkadaşlarınız, kardeşlerinizle maddi paylaşımlarda bulunabilirsiniz.

Eğer doğum haritanızda Mars, evlilik veya aile evinizin yöneticisi pozisyonunda ise, bu süreçte eşiniz ve iş ortaklarınızla görüşmelerde bulunarak durumları gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçte özellikle sizlere tavsiyem, iyi niyetinizin suistimal edilmemesi için cömertliğinizi belli bir sınır içinde tutabilmenizdir. Çünkü bazılarınız bu dönemde maddi ve manevi açıdan elinizdekileri paylaşıma açıksınızdır. Hesaplarınızı kontrol etmeniz, birbirinizden ayrı işler yapmamanız faydalıdır. İş ortaklarınız veya eş, kendi parasını harcamakla kalmaz, sizin de paranızı çarçur edebilir. Eşinizle veya maddi bağlantılarınız olan kişilerle para yüzünden tartışmalar yaşamanız mümkündür. Miras, hisseli paralar üzerinde iki yönlü durumlar oluşabilir. Başkalarından elde edeceğiniz paralarla gecikme ve belirsizlikler meydana gelebilir. Bütün bunları göz önüne alarak bu dönemde dikkatli olmanız, çift sonuçlu durumlara göre önlemci olmanız gerektiğini söyleyebiliriz.

Not: Güneş bugün Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Fırsat bulduğunuzda Haziran aylık yorumunuzu gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Umduğunuz güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER