Habertürk 21.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, önemli konularda doğru karar vermenin tek yolunun her şeyi incelemekten geçtiğini hatırlatıyor.

Akrep burcu 21 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (21 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler yeni bir haftaya merhaba derken üç önemli geçiş bizi selamlamakta. Bunları beraberce inceleyelim.

Saat 00:43 itibariyle etkisi hissedilecek ilk enerjimiz Merkür-Mars kavuşumudur. Bu etki altında, kişi geleceğini en doğru anlamda çizebilmek için akıllı düşünmek ve gözden geçirmelerde bulunmak zorundadır. Böylece hem maddi hem de hedefleri anlamında doğru bir iz üzerinde yol alabilir. Merkür ve Mars şu aralar Kova burcunda ilerlediği için doğal olarak zihnimiz hızlı çalışıyor. Sorunlarımızı bir an önce çözmek isteği bizi yenilikçi düşünmeye teşvik ediyor. Ancak bu demek değil ki, her önümüze geleni kabul edeceğiz ve hiç araştırmadan atlayacağız. Sakin bir şekilde yarar-zarar hesabımızı iyi yapmalıyız.

Saat 03:05 de, Merkür-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu oluşum, hayallerinin peşinden gitmek isteyen bireyin işaretidir. Her durum içsel anlamda değerlendirilir ve ister istemez yanılgılara sebep olabilir. Karşımıza çıkan kişiler bizi yanlış yönlendirebilir veya biz aldanmaya açık haldeyizdir. Yapmamız gereken bize söylenenlerin gerçekle ne derece örtüştüğünü iyi hesap etmektir.

Saat 06:17 itibariyle gerçekleşen Mars-Neptün kavuşumu, maddi sorunlarınıza bir an önce çare bulmak, ailevi konularda sorunları aşabilmek, doğru hedef üzerinde ilerlemek arzunuzu simgeler. Kişi bu konular üzerinde sürekli kafa yorar. Engelleri bir an önce aşarak hedefine varmak istediği için hiç düşünmeden acil kararlar vermeye kalkışabilir. Söz gelimi ödemeyeceği bir borcun altına girmek veya bir sorunu soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmek yerine tepkisel davranmak gibi. Oysaki bugün doğru karar vermenin tek yolu her şeyi incelemekten geçiyor.

Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz güzellikleri getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER