Habertürk 22.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, onlardan uzak duruldukça ısrarla takip ederek avlarını ele geçirmeye çalışabileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 22 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (22 Mart 2011)

Sevgili Akrepler günün en etkileyici kişilerinin başında yer alıyorsunuz. Burcunuz üzerinde ilerleyen Ay sizi hem tutkulu yanlarınızla hem de kuvvetli olduğunuz konularda başarılı olabilmeniz adına itekliyor. Derinlikli olarak kendinizi, çevrenizi, kararlarınızı, şartlarınızı gözden geçirerek durduğunuz noktayı tam olarak tespit edebilirsiniz. Mücadeleden yanasınız. Ancak buna değecekse. İlişkinizde derinleşmek, güç dayanışmasında bulunmak, ısrar ederek ipi elinizde tutan taraf olmaya çalışmak bugün mümkün gözüküyor.

Sabah saatlerinde yöneticiniz Plutonun size destek çıkmasıyla çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Keskin cümleler kurarsınız. Bunun nedeni dikkat çekmek içindir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Yani sizden uzak duruldukça ısrarla takip ederek avınızı ele geçirmeye çalışabilirsiniz.

Gücünüzü her alanda gösterebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER