Habertürk 22.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişkilerinde tartışma ve gerginlik yerine uzlaşı ve hoşgörülü davranmayı tavsiye ediyor.

Akrep burcu 22 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (22 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler saat 10:35 olana dek devam edecek enerjiler altında içsel huzurunuz sizin için son derece önemli olduğu için elinizden geldiğince durumları ılımlı bir şekilde ele almaya çalışırsınız. Ay-Terazi burcu geçişi bunu yapabilmenizde size destektir. Saat 10:35-11:29 arasındaki boşluk etkisinin yaratacağı durgunluğu doğal karşılamak gerekir. Bedensel ve ruhsal anlamda sizi tedirgin edebilecek kişilerden uzak durmakta fayda vardır.

Saat 11:09 itibariyle Merkür-Chiron kavuşumunu deneyimleyeceğiz. Bu etki altında, hayatın asıl anlamının, kendi içimizdeki güzellikleri keşfetmek olduğunu fark edeceğiz. Mutluluğu dışarıda aramak yerine kendi içimizde oluşturmanın keyfine varabileceğiz. Sıkıntılarımızı, acılarımızı şifalandırmak için kendi iç rehberliğimizle temasa geçeceğiz. Aslında doğamızda var olan ancak yaşanan zorluklar, tatsız tecrübeler nedeniyle bağlantımızı kopardığımız iç dünyamızla yeniden temasa geçmeyi öğreneceğiz. Aşkın şifalandırıcı bir güç olduğunu ve zorlamamak gerektiğini anlayacağız. Bazen biz, kendi kendimize duvarlar öreriz. Bir başkasının, bir ilişkinin bizi hayattan uzaklaştırdığını sanırız. Oysaki buna izin verenin biz olduğunu görmek istemeyiz. İşte şimdi bu kavuşum sayesinde yeniden uyanacak ve aşkın bizzat kendisine sahip çıkacağız.

Saat 11:29 sonrası burcunuzda ilerleyecek Ay etkisi altındayken, ilişkinizi ilgilendiren konularda iradenizi ön planda tutmanız faydalıdır. Tartışma ve gerginlik yerine uzlaşı ve hoşgörülü davranmak belki de içinden çıkamadığınız bir çok konuda size fayda getirebilir. Güç arzunuz bu saat itibariyle yükselir. İster istemez kendi fikirlerinizin kabulünden yana tavır alabilirsiniz.

Günün şifa verici enerjileri altında aydınlanmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER