Habertürk 23.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, "yüreğimin götürdüğü yere gitmeliyim" iç sesini sürekli duyabileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 23 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (23 Mart 2011)

Sevgili Akrepler yeni güne burcunuzun son derecelerinde ilerleyen Ay etkisi altında başlıyoruz. Saat 09:42 itibariyle Ay-Mars görünümü bizleri selamlamakta. Bu görünüm inandığınız değerleri koruma altına alma ihtiyacınızı gösteriyor. Alışkanlıklarınız ruhsal olarak çatışma yaratıyor ve bazen de her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz size rehberlik ediyor. Ancak bir şey var ki, fantezileriniz oldukça güçlü. Yaratıcı enerjiniz özellikle sizi itekliyor. Bu durumda ne kadar kararlı olursanız o denli başarılı çıkışlarda bulunmanız mümkün. Saat 15:09 itibariyle Ay-Venüs zorlu görünümü etkisini göstermeye başladığında özel mevzularda duygusal gerginlikler yaşayabilirsiniz. Bu gerginliğin en önemli nedeni kendinizi gerçekleştirme ve ihtiyaçlarınızı karşılama arzunuzdandır. Bazı anlarda bu dürtü çıkışlarda bulunmanıza ve sesinizi yükseltmenize neden olabilir.

Saat 22:08-22:45 arasında Ay boşlukta kalacak. Ancak boşluğa girerken Neptünle bir görünümü var. Bu görünüm, içsel anlamda zincirlerinizden kurtularak bugüne dek oluşturduğunuz fikirlerinizi, aşk hakkındaki düşüncelerinizi ortaya koyma hevesinizi yükseltiyor. Yüreğimin beni götürdüğü yere gitmeliyim diyen bir sesin sizi sürekli beslediğini duyar gibi olabilirsiniz. 22:45 sonrası Ay Yay burcunda ilerlemeye başlıyor ve ardından Uranüs ile görünüm oluşturuyor. Bu enerji, her anlamda heyecanlı ve yenilik içeren gelişmelere olan ihtiyacınızın göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Not: Merkürün etkili olduğu bilinen Gölgeli günleri bugün başlıyor(Geri hareketin başlama tarihinin bir hafta öncesi). Bugünden itibaren yenilik anlamındaki kararlarınızı lütfen bir kez daha gözden geçiriniz. Ancak bu tarih öncesi uzun zamandır düşündüğünüz ve tüm detaylarıyla incelediğiniz işleriniz varsa uygulamanızda sakınca yoktur.

Yüreğinizin ferahlık bulması, günün güzellikleriyle sizi kucaklaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER