Habertürk 23.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, cinselliğe yaklaşımlarının, tutkuların ateşinde yanmaktan ziyade, romantik bir sevdanın peşinde koşmak tarzında gelişecek diyor.

Akrep burcu 23 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (23 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, 23 Şubat-2 Nisan tarihleri arasında Balık burcunda seyrini sürdürecek Mars etkisi altında romantik paylaşımlar, uyumluluk ve aşkla yol alma arzunuz yükselebilir. Bu dönemi, bir yaprak misali suyun üstünde narin bir şekilde ilerlemeye benzetebiliriz. Aşk,, hedefimiz, amacımız güven duygumuz haline geliyor. Savaşmaktan kaçınıyor, engellerin üstünden kolayca atlamak istiyoruz. Bu devrede tüm isteğimiz hayal kırıklıklardan uzak, sorunlardan olabildiğince kaçarak kendimize bir dünya yaratmak. Aşkı hedefliyoruz ve hayallerimizin peşinden giderek ona ulaşmayı arzuluyoruz. Endişelerimiz böyle bir etki altında azalıyor, rüyalar, fanteziler çoğalıyor, sınırlardan kurtularak sınırsız bir aşkın dehlizlerine dalıyoruz. Cinselliğe yaklaşımımız, tutkuların ateşinde yanmaktan ziyade, romantik bir sevdanın peşinde koşmak tarzında gelişiyor. Mars kadın haritasında erkeğin simgesi olduğuna göre Bayan Akrepler bu dönemde aşk konusunda oldukça şanslılar. Yaşamlarına giren kişi veya ilişkilerinde gayet hoş bir zaman geçirebilirler. Bay Akrepler ise, davranışları ve romantik tavırları nedeniyle kadınlar tarafından tercih edilebilirler.

Mars Balık burcu sürecinde zevk aldığınız şeyleri ve içinizden gelenleri keşfetmek arzumuz öylesine yoğun ki, aşkın kapımızı çalıp yorulmasına bile gerek yok. Çünkü biz zaten onu bekliyor olacağız. İş hayatıyla ilgili konularda ise, eskiye oranla bencil düşünmekten yanayız. Hayal kırıklıklarından uzak durarak hedefimize varmak istiyoruz. Böyle bir etki altında eğer sanatla, tasarımla ve edebiyatla, güzelleştirmeyle, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesiyle ilgili bir meslek dalında çalışıyorsak başarılı eserlere imza atmamız mümkün. Ancak rekabetin geçerli olduğu, hiç kimsenin gözyaşına dahi bakılmayan bir ortamda görev alıyorsak dikkat edeceğimiz en önemli unsur, teslim olmamak, birilerinin bizi etkilemesine yoldan çıkarmasına izin vermeden usulca engellerin üstesinden gelmek olmalıdır. Burnunuzun ucunu görmek zorundasınız. Çünkü hayat kırılgan insanlar için fazlasıyla yorucu. Kaldı ki Akrebin özünde mantık var. O zaman bu süreçte yaratıcı özelliklerinizi mutlaka öne çıkarmalı, kendinizi aşabilmelisiniz.

Mars-Balık burcu seyrinde arzu ettiğiniz atılımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER