Habertürk 24.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, aşk konusunda umutsuzluğa düşmemelerini ve aşka kapılarını açık tutmalarını tavsiye ediyor.

Akrep burcu 24 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (24 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, burcunuz üzerinde seyrini sürdüren Ay, karşı cins üzerinde etkili olmanızı sağlayabilir. Ruhsal danışmanlık gücünüzün yükseldiği bugün, çevrenizde bulunan kişilerin size akıl danışmaları hoşunuza gidebilir. Sezgileriniz yoğundur. Yaptığınız tespitler tümüyle doğru çıkabilir. Ancak maddiyatla ilgili konular sizi düşündürmektedir.

Saat 11:19 itibariyle Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, insan gevşemekte, hayatı eğlenceli taraflarıyla ele almakta zorlanabilir. Aşk hayatınız ilgili konularda, geçmiş ile gelecek, bugün ile yarın birbiriyle iç içe geçmiş gibidir. Her yeni gün sanki eskiyi gözünüzün önünde canlandırır. Gidene duyulan öfke kimi zaman tutku halini alabilir. Bazen de aşk sanki sizden bin fersah ötede gibidir. Bütün bunlar bu kavuşumun yol açtığı içsel baskıdır. Yapmamız gereken umutsuzluğa düşmemek ve aşka kapılarımızı açık tutmaktır.

Saat 13:15-14:46 arasında Ay boşlukta kaldığı süre içinde, ciddi ve mesafeli duygular nedeniyle, dışa karşı renk vermemeye çalışırsınız. Fakat bildiğiniz gibi boşluktaki saatler içinde ne olursa olsun moral duygusu son derece değerlidir. Cesaretiniz ne kadar yüksek olursa olsun, incelemeden, üzerinde iyice düşünmeden herhangi bir konuda karar vermeyiniz.

Saat 14:46 sonrasında Yay burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, parasal konularda getirisi yüksek ve kısa vadeli olan yatırımların doyurucu olabileceğini göstermektedir. Ayrıca gözden geçirilmiş ve faydalı olacağı kesinleşmiş işler yoluna koyulabilir.

Sevgi bir çiçek gibi yüreğinizde büyüsün. Güzellikler içinde bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER