Habertürk 25.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Akreplere bugün, bir takım sorunları olanlara, kendilerine zaman ayırmalarını, rahatlatıcı aktiviteler yapmalarını öneriyor.

AKREP burcu 25 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (25 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler, 01:07-23:52 saatleri arasında boşlukta kalacak Ay etkisi altında cumartesi günümüz başlıyor. Yoğun bir haftanın ardından insan bir parça dinlenmek ve huzur bulmak istiyor. Boşluk zamanları cumartesiye denk geldiği zaman işimiz aslında daha kolay. En azından güne geç uyanabilir, dinlenebilir, alışverişe çıkabilir, arkadaşlarımızla bir araya gelebiliriz. İş hayatının içindeki gerilimden uzak kaldığımız için, boşluk etkisinin işleri zorlaştıran yanıyla mücadele etmemiz gerekmez.

Ancak iş sorunları olanlar veya bir takım sıkıntıları olanlar doğal olarak boşluk etkisi altında gergin olabilirler. Sizlere tavsiyem ne olursa olsun kendinize zaman ayırmanız. Kafanızın içini karıştıran durumlara daha fazla düşünerek tedirgin olmamanızdır. Saat 23:52 itibariyle Ay Boğa burcuna girdiği dakikalardan itibaren, iki gündür devam eden gerilim, yerini sakin, kontrollü ve dingin bir şekilde geçirilecek geceye bırakabilir.

Zor günler mutlaka gelir geçer. Yeter ki, biz hayatla ve kendimizle olan barışıklığımızı kaybetmeyelim. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER