Habertürk 25.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, günü olumlu geçirmek için olayları makul ve gecikmeleri normal karşılamalarını öneriyor.

Akrep burcu 25 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (25 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler saat 04:47 itibariyle Güneş ve Ay gezegenleri arasında oluşacak sondördün etkisi altında güne merhaba demekteyiz. Bu oluşum, ilişkinizle ilgili konularda sağlıklı bir iletişimde bulunmak ve kendi bireyliğinizi tavırlarınızla, karşınızdaki kişiyi kırmayacak şekilde ifade ederek ona karşı uyum sağlamak şeklinde gelişmelidir. Bu olduğu takdirde iç dünyanızda huzuru yakalamak mümkündür. Şu aralar Güneşin Boğa burcunda ilerlemesi nedeniyle ilişki, iş ortaklığı, başka insanlarla olan her türlü münasebette özellikle parasal açıdan sorunlar yaşanmakta.

Bu nedenledir ki, anlaşmak, arzuladığınız şekilde ilerlemek kolay olmuyor. Sondördün etkisi altında ev şartlarınız, ailevi ilişkileriniz bir testten geçiyor gibi. Derin duygularınız, dünyaya gerçekçi bir bakış açısıyla bakabilmenizi kimi zaman imkansız hale getiriyor. Bir yuva kurmak, yuvadaki huzuru sağlamak hep aynı çıkmaza takılıyor. İş hayatı. Evet toplum içindeki yeriniz, konumunuzla birebir alakalı gelişmeler yerine oturtmadıkça rahat yok gibi. Günü olumlu geçirmenin yolu ise, biraz daha olayları makul karşılamak, gecikmeleri normal saymakla mümkün olacağa benziyor.

Yeni haftanın size arzu ettiğiniz güzellikleri, başarıyı ve mutluluğu getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER