Habertürk 25.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, hiç kimsenin onayına ihtiyaç duymadan kendi ayaklarının üzerinde durmaktan yana olacaklarını söylüyor.

Akrep burcu 25 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (25 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, Güneş ve Ay gezegenleri arasında saat 01:27 de oluşacak sondördün etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum, kendinizi yaratıcı bir biçimde ortaya koymanız, sanatsal faaliyetleriniz, çocuklarınız (hamilelik), aşk, flört ilişkileriniz, lüks ve konfor duygunuz, eğlence hayatınız, romantik paylaşımlarınız, erotizm anlamında ne durumda olduğunuzu anlayabilmeniz açısından önem taşıyor. Sizin isteğiniz her başlayan günü neşeyle beklemek, yaratıcı çıkış noktaları bularak hayatınızı daha anlamlı yaşamak, erotizm duygunuzu doyumlu bir ilişki içinde sürdürmek, kendinizi rahat bir şekilde ifade etmektir. Hiç kimsenin onayına ihtiyaç duymadan kendi ayaklarınızın üzerinde durmaktan yanasınız.

Bütün bunların gerçekleşmesi halinde, hem içsel hem de dışsal yönden kendinizi yapılandıracağınızı, yeteneklerinizi hayata geçirerek maddi ve manevi açıdan güçleneceğinizin farkındasınız. Sondördün etkisi altında yapılması gereken, öncelikle ne istediğinizin farkında olmak, başkalarının sizi yönlendirmesini izin vermemek, kendi gerçeğinize sahip çıkmaktır. Bunu yaptığınız takdirde hayatın ne kadar güzel olduğunu daha iyi keşfedebilirsiniz.

Işığınız hiç kaybolmasın. Güzel bir gün geçirmenizi temenni ediyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER