Habertürk 29.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Akreplere bugün, otorite konumundaki kişilerin, sessiz ve sakin bir şekilde işlerini yapmalarını bekleyeceğini söylüyor.

AKREP burcu 29 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (29 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe merhaba derken bizi ilk karşılayan enerji, saat 07:16 itibariyle Ay-Satürn arasındaki görünüm. Bu görünüm, birilerine ayak uydurmak zorunda kalmanın işaretçisidir. Ancak burada isyan etmeden, sorumlulukların farkında olarak ilerlenmesi halinde bir çok işin altından kalkmak kolay olur. Zaten otoritelerin de sizden beklentisi sessiz ve sakin bir şekilde işlerinizi yapmanızdır. Bu bakış açısıyla ertesi güne uyandığınızda işinizde gayet başarılı olabilirsiniz.

Ay İkizler burcu seyri bugün de hakimiyetini koruyor. Bu etki altında seçimlerinizi, geçmişe ait deneyimlerinizi mantıklı bir şekilde dağılmadan gözden geçirmekte fayda var. Başkalarının gözünde aktif bir kişi olarak görülmenizi sağlayan bu enerjiyi, girişimde bulunmak istediğiniz alanlarda kullanabilir, gününüzü en olumlu şekilde planlayabilirsiniz. Söylemek istediklerinizi karşınızdaki insana iletebilmenizde de size yardımcı olacak bu enerji, diğer insanların fikirlerinizi kabul etmeleri halinde gayet hoşnut bir gün geçirmeniz anlamına gelebilir.

Güneşin ışıkları altında umutlarımızın yükselmesi dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER