Habertürk 03.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişkilerinde maddi manevi ortak nokta oluşturmaya çalışmalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 03 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (3 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler 3 Mayıs saat 09:51 itibariyle Boğa burcunda meydana gelecek Yeniay, ilişki anlamında yaşanan bazı durumları ve geri dönülmesi imkansız değişimleri daha sağlam bir şekilde ele alarak gözden geçirmenizi sağlayabilir. Bu gözden geçirişte en çok üstünde durmanız gereken konu, dengeli bir paylaşımda bulunmanız, gerek maddi ve gerekse manevi açıdan birbirinizle ortak nokta oluşturmaya çalışmanızdır. Aranızda kuşku ve kuruntu yaratan konular varsa bunları açık bir dille ortaya koyunuz ve meseleleri el birliğiyle çözmeye çalışınız. Evliliğiniz veya uzun süredir sürdürdüğünüz beraberliğinizi Yeniayın güçlü ışığı altında pozitif-negatif yönleriyle ele alabilirsiniz.

İlişkide kişiliğinizden ödün vermeden anlaşma sağlamak ne kadar önemli ise çoktan bitmiş bir ilişkiyi sürdürmeye çalışmak da o denli yanlıştır. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken konu, siz veya partneriniz, birbiriniz üzerinde baskı uygulamadan, sağlıklı bir ilişki yürütme konusunda gerçekçi bir şekilde düşünmenizdir. İlişkisi olmayanlar açısından bu yeniay yeni bir aşkın işareti olabilir. Ayrıca Yeniay zamanları evlilik kararı için uygun zamanlardır. İlişkinizi güven içinde yaşamak ve istikrarlı bir hayat sürmek adına dikkatli seçimlerde bulununuz. Unutmayalım ki, ilişki bir ortaklıktır. Her iki tarafın da birbirine karşı özverili, paylaşımcı, dürüst davranması beraberliğin selameti açısından gayet kıymetlidir. Böylece iki hafta sonraki Dolunayda olumlu sonuçlar alabiliriz.

Yeniayın size maddi ve manevi anlamda şans, bereket, huzur ve güvence sağlaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER