Habertük 03.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, akreplere bugün bilinçaltındaki korkularından arınabileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 03 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (3 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler 3 Şubat saat 04:31 itibariyle Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay, bilinçaltınızdaki korkularınızdan arınarak kendinize güvenli bir hayat kurabilmeniz adına destekleyici ve yüreklendiricidir. Güven olgusu her birey için son derece önemlidir. Her insan yaşamını sağlıklı, düzgün ve geleceğini garanti altına alarak huzur ve mutluluk içinde geçirmek için mücadele eder. Tabii ki hayat güzellikleri olduğu kadar olumsuzlukları da içinde barındıran bir olgudur. Önemli olan zorluklar karşısında yılmamak, pes etmemek ve inadına hayata sarılmak, mücadele etmektir. Evrendeki enerjiler, kimi zaman bizleri eğiterek kimi zaman da aynı bugün olduğu gibi farklılıklarımızı ortaya koyabilmemiz, keşfedebilmemiz anlamında desteklemektedirler.

Her ay başka bir burçta oluşan Yeniay, biz insanoğlu için aydınlatıcı ve yol gösterici bir ışıktır. İşte bugünkü Yeniay, eviniz, ailenizle olan ilişkiniz, geleceğinizi yeniden kurabilmeniz için son derece destekleyici ve yüreklendiricidir. Siz bu kuvvet sayesinde, yuvanız içindeki sorunları elbirliğiyle çözebilir, birbirinize kenetlenerek birlik ve beraberlik ruhu içinde bütünleşebilirsiniz. Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyen atasözümüzü unutmayalım. Hayatımızda ne kadar zorluklar olursa olsun eğer sevgiyle birbirinize sarılırsanız yenemeyeceğiniz güçlük yoktur.

Kimileriniz için yeni bir yuva kurmak anlamında olan bu enerji, bazılarınız için yuvanızla alakalı yeni bir değişimin işareti olabilir. Aile büyüklerinizle olan temasınızı güçlendirebilir. Farklılıklarınızı, yaşamsal isteklerinizi, fikirlerinizi ailenizle paylaşarak ortak bir noktada buluşmanız mümkündür. Sizi saplantılarınızdan, korkularınızdan arındırabilir. Huzur ve güven içinde yaşamanız için moral aşılayabilir. Çekingenlik duyduğunuz ve sırf bu yüzden kabuğunuzda yaşamak zorunda olduğunuz korkularınızdan sizi arındırarak sosyal hayatın içinde yer almanızı sağlayabilir. Çocukluk yaşamınızda veya daha sonrasında başınızdan geçen olayları geride bırakarak yeniye yer açabilmenizi destekler. Yapmanız gereken eskiyi unutmak ve geleceğe adım atabilmek için cesur olmaktır.

Yeniay, arzu ettiğiniz tüm yeniliklerin ve güzelliklerin mutlu başlangıcı olsun. Gönlünüzden geçenlerin gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER