Habertürk 04.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişki ya da ilişki başlangıcında bilinçli hareket etmelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

AKREP burcu 04 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (4 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler, 4 Haziran-30 Ağustos tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Jüpiter 12 yıl sonra partner evinizi ziyaret ediyor. Bu olumlu bir işaret. Aşk hayatınız ve ilişkinizi maddi ve manevi anlamda gözden geçirerek ciddi bir karar almanız hiç şaşırtıcı olmaz. Evlilikten söz ediyorum. Bu enerji yılın ikinci yarısında Akrepler açısından rahatlatıcı görünüyor. Belki iş yükünüz ağır veya içsel anlamda Satürn nedeniyle kafanız karışık. Ancak Jüpiterin altı ay sürecek bu yansımasından Akrepler olumlu manada istifade edebilirler. Beni tek düşündüren Jüpiterin abartıya açık enerjisidir. Yani bilinçli davranmaktan uzak durursanız yanlış karar verebilirsiniz. Bu süreçte karşınıza gerçekten size sağlamlık duygusu verecek ve sahiplenici yönleriyle etkilenmenizi sağlayacak Jüpiteri olumlu yönde kullanmak için, karşınızdaki kişinin kendi değerlerine veya sizin önem verdiğiniz konulara olan ilgisini iyi gözlemleyin. Eğer süregelen sağlam bir ilişkiniz varsa yaz aylarında evlilik kararı verebilirsiniz.

Hayatınıza dahil olabilecek kişinin geçmişini ve şu anki durumunu araştırın. Mali konulara bakış açısını öğrenin. Kendinize ve partnerinize belli bir zaman mesafesi koyarak tarafsız bir şekilde bakın. Evlenmiş olmak için evlenmeyin. Bakın her sene Jüpiterle ilgili dikkat edilmesi gereken noktaları ve olumlu yönleri yazıyorum. Ancak görüyorum ki sadece duymak istenilenleri ele alıyorsunuz. Oysaki her enerjinin gölge bir tarafı vardır. Şimdi ne yapmalısınız. Gerçekçi olmalı, birbirinizi tanımalı, bir ömrü birlikte sürdürmeniz mümkün mü diyerek aklı başında gözlemlerde bulunun. Bu arada bazı Akrepler geçmiş ilişkilerini unutmamaları sebebiyle karşılarına çıkacak kişi konusunda kararsız kalabilirler. Bu durumda artı ve eksileri lütfen iyice düşünün. Bu konuda 30 Ağustos-26 Aralık tarihlerindeki geri hareket faydalı olabilir.

Gerçek bir aşk, bol bereket, huzur ve güven dolu bir yaşamın sizlerin olması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER