Habertürk 04.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (4 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, aşk hayatlarında değişimler yaşayabileceklerini, sosyal hayatlarının canlanabileceğini söylüyor.

Akrep burcu 04 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (4 Mart 2011)

Sevgili Akrepler 4 Mart saat 22:46 da, Balık burcunda meydana gelecek Yeniay, tüm burçlar için tazelenme ve ferahlık anlamındadır. Sizler için en önemli etkisi aşk hayatınızda değişimler yaratması ve sosyal hayatınızı canlandırmasıdır. Aşık olma dürtünüzü yükselten bu enerji hayattan keyif almanızda, bulunduğunuz ortamlara kolayca uyum sağlamanızda sizi destekleyicidir. Gerçekçi bir bakış açısıyla kendinizi gözden geçirdiğiniz takdirde hem ilişkinizde kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilir hem de sosyal hayatın içinde birebir yer alabilirsiniz. Yeniay, umutsuzlukları ortadan kaldırıcı ve bir şekilde sorunların üstesinden gelmenizde yardımcıdır. Fiziksel açıdan size çekicilik sağlayan Yeniay, girdiğiniz ortamlarda dikkat çekmenizi, ayrıntılardan ziyade bütüne önem vermenizi ve bu sayede daha az zaman kaybetmenizi sağlayabilir.

Sanatsal konularda yeni bir başlangıç yapmayı düşünenler için yardımcıdır olan bu enerji başarılı çalışmalarınızı düzgün bir şekilde sergilemenizde de etkilidir. Yeni bir aşk anlamı taşıyan bu oluşum sizi epeyce rahatlatabilir ve sakinleştirebilir. Çocuklarınıza olan bağlılığınızı çoğaltan Yeniay, çocuk sahibi olmayı isteyenler için umut verici olabilir. Yeniay toprağa ekilen yeni bir tohum gibi, yeşermesi için sabırlı olunması gereken bir zamandır. Özellikle yeni başlayan bir ilişkinin veya atılan yeni bir adımın büyümesi ve gelişmesi için sabırlı olunması gereklidir. Benim önerim iki hafta boyunca karşınıza çıkabilecek fırsatları, durumları akıllıca gözden geçirmeniz ve yaşamınızla ilgili akıllıca düşünmenizdir. Böyle 15 gün sonraki Dolunayda sizin için hayırlı olan sonucu alabilirsiniz.

Yıldızların yaşam yolunuzu aydınlatması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER