Habertürk 04.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişkileri ile alakalı konularda sakin ve kontrollü olmaları gerektiğini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 04 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (4 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler, ilişkinizle alakalı konularda biraz daha sakin, kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Saat 20:10 olana dek, olayları gereğinden fazla inatçı, kimi zaman aşırı hassas çerçevede ele almanız mümkündür. Bir yandan kendi istekleriniz diğer yandan partnerinizde arayıp da bir türlü bulamadıklarınız onunla aranızdaki mesafeyi uzatmaktadır. Hele ki, Ay boşluk zamanlarında anlaşabilmek, konuşabilmek ve bazı durumları aydınlığa kavuşturmak daha da zordur. Her ikiniz de kendi köşesine çekilmiş haklı olduğunu düşünmektedir. Bu medcezir hakikaten zorludur ve çıkış yolunu, ne siz de ne de o, tam olarak bilemeyebilir. İlişkinizi yakından ilgilendiren konularda, bu olguyu ayakta tutacak şekilde hareket etmeniz faydalı olacaktır. Doğru bildiğiniz yoldan dönmeden ağır fakat emin adımlarla karşınızdaki kişiyi gözden geçirmeli fakat onun da kendine has özelliklere sahip olduğunu, sizin gibi düşünmesinin mümkün olmadığını bilerek hareket etmelisiniz. Bugün size karşı olan tavırlarında her ne kadar inatçı ve kendi bildiği yöntemlerle hareket etmeye kararlı olsa da, birbirinizin üzerine giderek, hayır ben daha haklıyım demeniz, aranızdaki iletişimin bozulmasına neden olabilir. Burada önemli olan, ne sizin ne de onun haklılığıdır, önemli olan gün içinde çatışmadan, tartışmadan birbirinizle anlaşmaya çalışmanızdır.

Saat 20:10 itibariyle İkizler burcunda ilerlemeye başlayacak y Ay, duygusal konularda kimi zaman mantığınız kimi zamansa duygularınızın ağır basmanıza neden olabilir. Çünkü iki yönlü düşünülür. Bu yüzden de net bir karar vermek zordur. Benim önerim tabi ki bir araya gelerek konuşmanız ve bu belirsizliğe bir çözüm bulmanızdır. Yalnız bunu yaparken her iki tarafın da, birbirine anlayışlı davranması faydalıdır.

Dikkatli, tedbirli, abartılı kararlardan uzak ılımlı bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER