Habertürk 04.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, akreplere bugün, kendileri için önemli konularda ilerlemek için tecrübelerini hafife almamaları gerektiğini söylüyor.

Akrep burcu 04 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (4 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, 4 Şubat-2 Mart tarihleri arasında yakın çevrenizden başlamak üzere iletişim, haberleşme ve her türlü irtibatınızda ilişki olgusunun ön plana gelmesini sağlayan Venüs-Oğlak burcu seyir etkinliği gayet önemli. Neden? Çünkü Venüs hem ciddi ilişki evinizin yönetici gezegeni hem de ruhsal anlamda geçmişle alakalı tüm konularda yapılması gereken bir yüzleşmenin işareti. Bu yüzleşme özellikle Venüsü dispozite eden Satürn gezegeninin geri hareketiyle nedeniyle son derece önem taşıyor. Venüs Oğlak burcu ilerlemelerinde genel olarak sorumluluk ve ciddiyet, güvenilirlik ve uzun ömürlülük gibi olgular baş tacı edilir. Kişi hem yakın çevresiyle olan ilişkilerinde hem de hayatın genelinde kendini rahat ve huzur içinde hissetmekten yanadır. Venüs astrolojik olarak yaşamın lezzet duygusudur. Oğlak burcu ise, lezzetin oluşması için uyulması gereken kuralları gösterir. Yani, bizi dizginler ve kendimize getirir. İletişimden haberleşmeye kadar her konuda hatasız ve önyargısız bir şekilde ilerlemek, karamsar düşünmemek ancak geçmişte yaşanan tecrübeleri de hafife almamak lazımdır. Genel olarak bir kişi böyle bir transit esnasında eğer çalışıyorsa işiyle ilgili, eğitim hayatında ise dersleriyle alakalı veya iş problemi varsa bunu bir an önce çözüm bulmak için mücadele eder ve hedefine ulaşmak ister. Bazen kendini çaresiz ve yetersiz hissetmesi mümkündür. Ancak hemen toparlanır, çünkü ayaklarının üzerine sağlam bir şekilde basması gerektiğinin farkındadır. Duygusal konularda ise güvence ihtiyacı fazlasıyla ön planda olduğundan objektif tarzda düşünmeye çalışır.

Çünkü yaş tahtaya ayak basmaması gerektiğinin bilincindedir. Açık ve yalın şeylerden hoşlanır, temkinli ve dikkatlidir. Çevre ilişkilerine değer verdiği için, seçeceği eşin veya sevgilinin aklı başında biri olmasını ister. Amacı sağlam bir evlilik veya aklı başında bir ilişki yaşamaktır. Bu arada Satürn geri hareketi nedeniyle, Venüs Oğlak burcu seyir döneminde geçmişle alakalı meseleler tekrar karşınıza çıkabilir. Duygularınızı göstermekten ve ihtiyaçlarınızı dile getirmekten çekinebilirsiniz. Aile, iş, ev veya sosyal yaşamla alakalı konularda ancak ve ancak çok güvendiği insanlarla sıkıntılarınızı paylaşabilirsiniz. İç huzurunu önemser ve yeni bir sayfa açabilmek için dayanılmaz bir istek duyabilirsiniz. Eğer gizli bir ilişki yaşıyorsa ve bu beraberlik kimi zaman kendini tanımlamasında karmaşa, şüphe ve bulanıklığa yol açabilir. Aslında doğru bildiği yolda ilerlemekten yanadır. Fakat kafasının içinde bir şeyleri tam olarak yerli yerine oturtamayınca gittiği yolun yanlış olduğuna kanaat getirir. Çünkü zaman durmuş gibidir. Ne ileri ne de geriye gitmek mümkün değildir. Aşırı duyarlılık halinde kimi zaman kitlenir kalır. Venüs bu arada Satürn geri hareketiyle zorlayıcı bir görünüm yapacağı için doğal olarak eşleşim haritasında zorlayıcı açılar olan çiftler birbirinden kopabilir. Tekrar geri dönüş var mıdır sorusunun cevabı tamamen eşleşim haritalarınızda gizlidir.

Not: Sevgili Akrepler burada bir kısmını sunabildiğim son derece önemli Venüs-Oğlak geçişinin diğer yansımaları Şubat Aylık yorumunuzda ele alınmıştır. Mutlaka gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Aydınlık dolu bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER