Habertürk 06.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişki sorunlarında maneviyatlarını güçlü tutarak her türlü kısıtlanmanın üstesinden gelebileceklerine inanmalarını öneriyor.

Akrep burcu 06 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (6 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler Pazar günümüz saat 08:40 itibariyle Güneş-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünümün etkisi altında başlıyor. Özel hayatınızı ilgilendiren konularda ve özellikle ilişkinizle alakalı meseleler üzerinde geçmişin bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesi anlamına geliyor. Kişi böyle bir etki altında, maneviyatını güçlü tutarak her türlü kısıtlanmanın üstesinden gelebileceğine inanmalıdır. Kaldı ki böyle bir enerji sayesinde bu mümkündür. Saat 19:15 itibariyle Mars-Satürn arasında gerçekleşecek olumlu görünüm, hayatın zikzakları arasında yorulan insana kuvvet vererek, yılmaması gerektiğini, her sorunun mutlaka bir çözümü olduğunu hatırlatıyor.

Saat 21:14-pazartesi 00:46 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Boşluk saatleri içinde, kişi zorluklardan, baskılardan uzak bir şekilde yaşamak ve arzu ettiği güzelliklere kavuşmak arzusuyla doludur. Saat 21:39 da, Venüs-Jüpiter arasında meydana gelen görünüm, ilişkilerde güvenliğin, ciddi kararlar almanın işaretçisi olarak dikkat çekicidir. Ancak kişi baskılardan asla hoşlanmaz. Kendi bildiği yolda ilerlemek ve buna göre hayatını düzenlemekten yanadır.

Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle. Her şey sizin için en güzel şekilde gerçekleşsin.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER