Habertürk 07.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, şimdiye kadar göremedikleri bir çok eksik noktayı tespit edebileceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

AKREP burcu 07 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (7 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler Salı günümüz tüm burçlar açısından etkili Ay-Mars ve Ay-Venüs mücadeleci görünümü altında başlıyor. Bizlere düşen aklı başında hareket etmek. Bir anlık heves ve dürtülerin esiri olup, sonradan pişman olmak istemiyorsak bugün özellikle önümüze ardımıza bir bakalım. Mesleki ve ilişki konularında şu aralar kiminiz fazlasıyla umutsuz, bazılarınız ise bu sefer tamamdır diyecek kadar sevinçli. Ancak ben yine de her şeyin dibini iyice kontrol etmenizden yanayım.

Saat 18:27-22:33 arasında Ay boşlukta kalacak. Bir konuyu ayrıntılarıyla gözden geçirdiğinizde, şimdiye kadar göremediğiniz birçok eksik noktayı tespit edebilirsiniz.

Saat 22:33 itibariyle Başak burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, akşam saatlerini özel bir şekilde değerlendirmeniz anlamında destekleyicidir.
Saat 23:40 itibariyle Merkür-Satürn arasında oluşan ve önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak enerji, rahatlama, güven içinde yaşama, ilişki kurma ve iletişimde bulunma yönündeki arzularınızı yükseltiyor. Kişi bu sayede beraberlik ve parasal konularda kendini güvende hissedebileceğinin farkında. Yenilik arzusu gündeme damgasını vuruyor. Bu öyle bir yenilenme olmalı ki, uzun vadede sürsün ve geleceğe umutlu bir şekilde bakabilmek mümkün olsun. Aşk anlamında da aynı istek geçerli. Hayatınıza girecek kişi, eskiyi size unuttursun ve yüreğinizin heyecanla atmasını sağlayabilsin.

İşlerinizde kolaylık, aşk hayatınızda şans sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER