Habertürk 07.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (7 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, pervasız ve bencil insanlar tarafından rahatsız edilmeleri durumunda sakin olmalarını tavsiye ediyor.

Akrep burcu 07 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (7 Mart 2011)

Sevgili Akrepler yeni haftamız Ay-Koç burcu seyir etkinliği altında başlıyor. Saat 15:20 olana dek bulunduğunuz ortamda bazı kişiler tarafından tedirgin edilebilirsiniz. Tepkilerini denetlemekte zorluk çekenler, pervasız ve aklına eseni yapan bencil insanlar sizi rahatsız edebilirler. Siz kendinizi ifade etmeye çalıştıkça birileri üste çıkarak sizi bastırmaya çalışabilir. Bazen de aslında ortada hiçbir şey yoktur. Yani hafta başı olması sebebiyle işler yoğundur. Sizin ise pek keyfiniz yoktur. O yüzden sanki üzerinize geliniyormuş gibi gergin davranabilirsiniz.

Kimi Akrepler için gün hakikaten zorlayıcı geçebilir. Sözgelimi ilişkisi olmayanlar veya iş konusunda problemi olanlar hayatı endişeli bir şekilde ele alabilirler. Onlar için yaşam sanki tersine akan bir nehir gibidir. Her şey anlamsız ve durağandır. Özellikle saat 15:20 sonrası Ay ve Satürn karşı karşıya geldiğinde, duygularınızı denetlemeniz veya herhangi bir durumu anlayışla karşılamanız güçleşir. Aslında sakin olmanız gerektiğinin farkındasınızdır ancak bunu yapabilmeniz zordur.

Yeni haftanın güçlü enerjileri altında, akıllıca ve sakin bir biçimde ilerlemeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER