Habertürk 07.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, özellikle eş, sevgili ile olan her türlü alışverişte sakin davranmaya çalışmalarını ancak bunun taviz verme şeklinde olmamasını öneriyor.

Akrep burcu 07 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (7 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler, yeni hafta Koç burcunda ilerlemekte olan Ay etkisi altında başlıyor. İlişkiniz başta olmak üzere, yasal konularda, birebir temaslarınızda, diplomatik ve anlaşmaya dayalı meselelerinizde, sizin isteklerinizle, karşı tarafın beklentileri arasında farklılıklar oluşabilir. Özellikle eş, sevgili ile olan her türlü alışverişte sakin davranmaya çalışın ancak bu taviz verme şeklinde olmasın.

Çünkü sizi yanıltıcı tarzda konuşmaları mümkündür. Bunu isteyerek mi yaparlar yoksa ortam gerilmesin diye soracak olursanız, bu tabii ki ilişkinizin niteliğine ve eşinizin kişilik yapısına bağlı olarak değişir. Ancak burada önemli olan dikkati elden bırakmamanız gerekliliğidir. Gün içinde bir başka konu, çalışma koşullarınızın iyileştirilmesi anlamında etkilidir. Sözleşme maddelerini tek tek gözden geçiriniz. Size aykırı gelenleri ılımlı bir şekilde izah etmeye çalışınız.

Yeni hafta umduğunuzdan güzel, verimli ve başarılı dolu geçsin. Şansınız bol olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER