Habertürk 08.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, iş konusundaki belirsizliklerle başa çıkmaya çalışacaklarını söylüyor.

Akrep burcu 08 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (8 Mart 2011)

Sevgili Akrepler, Ay Koç burcu geçişinin son günündeyiz. Kimse kimseden üstün değildir düşüncesi güne damgasını vuruyor. Akıl verenlerin öncelikle kendilerine bakması gerektiği kanaatindesiniz. Bu görüş sizi başkalarının gözünde sert biri olarak gösterse de geri adım atmaya pek niyetiniz yok.

Saat 17:24 itibariyle Ay-Kuzey düğümle olumlu görünüm yaptığında, gelirinizi kazanma biçiminiz ve bütçenizi düzenleme şekliniz konusunda kimseye hesap vermek gibi bir niyetiniz yoktur.

Saat 18:03-19:52 arasında Ay boşlukta olacağı için, çalışma hayatınızla alakalı konulardaki belirsiz durumlarla başa çıkmaya çalışırken, epey zaman ve emek sarf edebilirsiniz. Bu saatlerde işlerinizin düzgün bir seyirde gitmesi için uğraştığınız konu ne olursa olsun titizlik göstermeniz ve üzerinde çalıştığınız meseleye iki misli yoğunlaşmanız gerekebilir. Sakin bir şekilde kendinize telkinde bulunarak hareket ederseniz hiçbir sorun çıkmaz.

Saat 19:52 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, ilişki konusunda değişime ve yenilenmeye hazır olduğunuzun göstergesidir. Geçmiş deneyimlerin size kazandırdığı alışkanlıklardan sıyrılmak üzeresiniz. Hayatınızda artık sağlam ve sarsılmaz olgulara yer vermek istediğiniz için, karşınızdaki kişinin fazlasıyla donanımlı olması gerekiyor. Saat 23:42 itibariyle Ay-Chiron olumlu görünümü kartlarınızı doğru oynamanız halinde aşkta başarılı olacağınızı müjdeliyor. Bunun sırrı, hiç kimse için değil sadece kendiniz için gerekli olanı tespit etmekten geçiyor.

Tüm Dünya Kadınlarının bu özel ve anlamlı gününü yürekten sevgilerimle kutluyorum.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER