Habertürk 08.04.2011

Akrep burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, parasal konularda yarar ve zarar hesabını akıllı bir şekilde yapmaya çalışmalarını öneriyor.

Akrep burcu 08 Nisan 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (8 Nisan 2011)

Sevgili Akrepler Cuma günümüz Ay-İkizler burcu seyriyle başlamakta. Paranın önemini bilen her kişi, böyle bir etki altında yarar ve zarar hesabını akıllı bir şekilde yapmaya çalışmalıdır. Değişim ve gelişimden yana olan birey akıllı meraklı bir şekilde piyasayı gözden geçirerek nasıl bir yol izlemesi gerektiğini saptayabilir. Saat 16:40 itibariyle Ay-Satürn arasındaki görünüm, bizi geçmiş hakkında düşünmeye, ilişkideki paylaşımın ne kadar adil olduğunu tekrar bir ele almaya sevkediyor. Kim haklı kim haksız? Bu sorulardan ziyade bundan sonrasında ne yapmak istiyorsunuz bunu düşünmenizde fayda var. Saat 19:21 itibariyle Ay-Venüs arasındaki görünüm, gerçekten sizi sevebilecek birine duyduğunuz ihtiyacı yükseltiyor. Alışkanlık öylesine yüreğinizi burkuyor ki. İçinizden saatlerce konuşmak, olanlara müdahalede bulunmak arzusu geçiyor. Ancak bu sesi duyan olur mu diye düşünmeden edemiyorsunuz. Aşk ne büyük ikilem, ne zor bir serüven değil mi dostlarım.

Saat 23:20 itibariyle Ay-Jüpiter arasındaki görünüm bütün zorunlulukları geride bırakarak kendinizi hayatın akışına bırakmanızı sağlıyor. Belki tam olarak rahatlatıcı olmayabilir ancak gecenin bu saatinde bir şeyleri kafanıza takmak, uykusuz bir geceye davetiye çıkarmak olacağından benim tavsiyem iyice dinlenmeye çalışmanızdır.

Hayırlı, bereketli ve güzellikler içinde bir Cuma günü geçirmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER