Habertürk 08.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, alışkanlıklarını gözden geçirerek, neleri artık bırakmaları gerektiğini tespit etmelerini öneriyor.

Akrep burcu 08 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (8 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler yeni gün, dünden bu yana etkili olan Ay-Koç burcu seyriyle başlıyor. Bugün ateşli enerjinizi lütfen hırsla öne atılmanız gereken işlerde kullanınız. Ayrıca hakkınız olanı elde etmek için var gücünüzle mücadele ediniz. Alışkanlıklarınızı şöyle bir gözden geçirerek, neleri artık bırakmanız gerektiğini kafanızın içinde tespit ediniz. İş temponuzda görüştüğünüz kişilerin sizi sinirlendirmeleri veya sizin çabucak gerilmeniz mümkündür. Düzenli ve aklı başında bir planlamada bulunursanız her türlü işin altından rahatlıkla kalkabilirsiniz. Bugün kadınlarla ilişkinize dikkat ediniz. Bazı kişilerin sizi rahatsız etmesi mümkündür.

Günün asıl önemli etkisi 18 Şubat 2019 tarihine kadar devam edecek Chiron-Balık burcu geçişinin başlamasıdır. Bu geçişin siz Akrepler açısından yaşanabilecek gelişmelerini birlikte gözden geçirelim. Chiron astrolojik olarak zayıflıklarımızı bize hatırlatarak, yaralarımızı iyileştirmek için uyarıcıdır. Bu uyarı doğal olarak bu konuyla daha fazla ilgilenerek şifa bulmamızı sağlar. Şimdi bu tanımlamadan yola çıkarsak, görüyoruz ki bu dönemde aşk hayatımız, çocuklarımız, irade gücümüz, hayatı ele alış ve değerlendirme biçimimizle yakından ilgilenmemiz gerekecek. Çünkü aşk hayatınızda tek bir pürüz yaşanmasından bile korku duyabilirsiniz. Eğer kendinden oldukça emin bir kişiyle beraberseniz ve bu insan size arzu ettiğiniz kadar değer vermiyorsa, bu sevgiyi elde etmek için gereğinden fazla fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Çünkü sevgi sizin için gayet önemlidir. Yalnız kalmamak için böyle davranmak gerektiğini düşünürsünüz. Bir diğer konu, çocuğunuz sizi fazlasıyla yorabilir, üzebilir ancak gereğinden fazla iyi davranarak onun düzeleceğini umut edebilirsiniz. Eğer çocuğunuz olmuyorsa, çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşur, hatta başka çocuklara annelik-babalık yapmaya çalışırsınız. Bunu yapmadığınızda kendinizi mutsuz hissedebilirsiniz.

Yaralarınızın şifa bulması ve günü güzellikler içinde geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER