Habertürk 09.06.2011

Akrep burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, yaşadıkları ya da yaşayacakları birlikteliği net bir şekilde incelemelerini tavsiye ediyor. Detaylar için tıklaynız.

AKREP burcu 09 Haziran 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (9 Haziran 2011)

Sevgili Akrepler, 9 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs süresince, popüler iletişimci, arkadaşlık kurabileceğiniz, birlikte gezebileceğiniz, eğlenceli kişileri daha fazla tercih edebilirsiniz. Bu dönemde önemli olan, tarafsız ve net bir şekilde yaşadığınız birlikteliği veya kuracağınız beraberliği incelemenizdir. Ne acele bir yargıda bulunarak iyimser düşünmeli, ne tam anlamadan, tanımadan bir karar verilmemelidir. Bu sürecin bir başka etkisi, aynı anda iki kişiyle birden ilgilenmeniz veya hangi kişiyi tercih edeceğiniz konusunda şaşırmanızdır. Aynı şekilde sizinle olan kişinin de bir başka ilişkisi olabilir veya evlidir. Duygusal olmaktan ziyade bu beraberliklerin temelinde kimi zaman cinsellik kimi zaman maddi paylaşımlar kimi zaman da ortak ilgi alanları olması dolayısıyla başlaması ve sürdürülmesi mümkündür.

-İlişkisi sağlam temeller üzerine oturmuş çiftler bu dönemde paylaşımcı düşünürler. Zevk aldığınız şeyleri ortaklaşa gerçekleştirmek hoşunuza gidebilir. Bilgi paylaşımında bulunmak, beraber farklı bir şeyler üretmek sizi keyiflendirebilir. Bu süreçte duygusal olmak veya derin bir şekilde hassasiyet içinde aşkı yaşamak yerine, tutkularınızı paylaşmak, konuşmak, iletişimde bulunmak hoşunuza gidebilir. 16 Haziran sonrası ise, aşkta daha hassas ve sahiplenici bir dönemdir. Yani hızlı ilişkiler yaşamak yerine, daha seçici davranırsınız. Bu dönemde öncelikle ilişkinizde aksayan noktaları belirlemek, kimi zaman aranızda engel oluşturan problemleri mercek altına alarak neler yapılabilir bunu saptamak son derece önemlidir. Cinsel paylaşımın güçlenmesini, lezzetlenmesini sağlayacak olan iletişimdir. Yani partnerinizle ne kadar çok şeyi paylaşıyorsanız birbirinizi o kadar çekici bulabilirsiniz. Bunun tersi durumunda, beraberliği sürdürmek, uzun süreli kılabilmek mümkün değildir. Ayrıca bu süreçte çiftler, fantezilerine sınır koymadan, her şeyi birlikte keşfetmek, birbirlerini yeniden tanımaktan hoşlanabilirler. Dikkat edeceğiniz husus birbirinize olan güven duygunuzu zedelememeniz, açık, dürüst bir şekilde konuşabilmenizdir. Venüs-İkizler burcu geçişinde dikkat edeceğiniz tarihler, 10, 14, 28 Haziran olarak öne çıkıyor.

Not: Venüs-İkizler burcu seyri hakkındaki daha geniş bilgiyi, Haziran aylık yorumunuzda bulabilirsiniz. Fırsat bulduğunuzda gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Venüs döneminin size arzuladığınız aşkı yaşatması ve mutlu olmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER