Habertürk 09.03.2011

Akrep burcu günlük yorumu (9 Mart 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, yeni ilişki yaşıyorlarsa güzelliğin tadını çıkarmayı bilmeyi ama gerçek hayattan uzaklaşmamayı tavsiye ediyor.

Akrep burcu 09 Mart 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (9 Mart 2011)

Sevgili Akrepler, 9 Mart tarihine kadar aşk evinizde etkili olacak Merkür-Balık burcu seyri, aşkta gerçekleri olduğu gibi değil, olmasını istediğiniz tarzda ele almanıza neden olur. Eve belki geçtiği yaşam alanı son derece uğurludur fakat yaşanan veya yaşanacak ilişkiyi olumlu olarak değerlendirmeden önce iyi düşünmenizi gerektirir. Bu süreçte aşk ilişkinizde iletişim şairane tarzdadır. Tanışmalar kimi zaman romantik bir iletişimle başlar ve öylece sürüp gidebilir. Günümüz dünyasında sizin de bildiğiniz gibi internet yoluyla birçok insanla karşılaşma şansı elde edilebiliyor. Üye olduğunuz bir arkadaşlık sitesinde veya sanatsal bir aktivitede aniden biriyle karşılaşmanız ve aşık olmanız mümkündür. Devam eden ilişkinizde güzel bir dönemdir. Her iki kişi de birbirini mutlu edecek sözler sarfedebilir. Bu enerjinin desteği altında, rüyalar ve sezgiler o denli güçlenir ki, ileride karşınıza çıkacak kısmetinizi rüyanızda görmeniz mümkündür. Hatta bunu daha sonra bir araya geldiğinizde siz veya o dile getirebilirsiniz. Yaşanan aşkın bu dünyanın kirliliklerinden uzak hatta içinde bulunduğunuz zorlukların bile ilacı olması mümkündür. Düşünceler, hayallerden özlemlerden kolaylıkla etkilenebilir, karşınızdaki insanı incelemek, neyin nesi kimin nesidir diye düşünmek bile istemezsiniz. Ayrıca yaşadığınız aşkı idealize ederek, görmek istediğiniz şekilde yorumlayabilirsiniz. Çünkü yüreğinizin bir yerinde böylesi güzel bir şeyi kaybetmek korkusu vardır.

Bazı şeyleri sezinlersiniz ancak üzerinde durmaz, dibini kurcalamak istemezsiniz. Oysaki böyle dönemler gizli ve yasak ilişkiler yaşama açısından da etkili bir dönemdir. Yine bu dönemi aşkın meyvesi çocuklar açısından ele alırsak aralarında sorun olan çiftler bu süreçte bir çocuk sahibi olarak ilişkilerindeki pürüzleri düzelteceklerini düşünebilirler. Yaşanan ilişkide eğer sorunlar varsa bu dönemin olumlu enerjisinden yararlanarak muhakkak çözmeli, kısa süren bu transitten yararlanarak gönül birlikteliğinizi yeniden kurmaya çalışmalısınız. Bu süreçte ben yine de size dikkatli olmanızı söylemek isterim. İlişkiniz eğer sağlam temelli ise, birbirinizi yıllardır tanıyorsanız bu sürecin romantizmi inanılmaz güzeldir ama yeni bir aşk ise lütfen dikkatli olunuz. Verilen sözlerin sağlamlığına, bunu söyleyen insana ve geleceğe dair düşünürken dikkatli olmaya çalışınız. Çünkü karşınızdaki insan ne kadar iyi niyetli olsa da, daha sonra elinde olmayan sebeplerle yapmak istediklerini hayata geçirmesi zor olabilir. O nedenle siz kısa sürecek bu güzelliğin tadını çıkarmayı bilin ama gerçek hayattan uzaklaşmamaya dikkat edin.

Yüreğiniz daima güzelliklerle çevrili olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER