Habertürk 09.05.2011

Akrep burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, her alanda başarılı bir şekilde ilerleme arzularının yüksek olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Akrep burcu 09 Mayıs 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (9 Mayıs 2011)

Sevgili Akrepler yeni haftamız saat 09:52 itibariyle Ay-Mars arasındaki zorlu görünümün ardından boşluğa girecek Ay etkisi altında başlıyor. Başarılı bir şekilde ilerleme arzunuz her alanda öne çıkıyor. Artık bazı durumları çok daha akıllı bir şekilde gözden geçirmektesiniz. Zaman kaybettiğinizi düşünebilirsiniz. Ancak bir söz vardır. Zararın neresinden dönülürse yarar derler. Doğrudur. Özellikle iş ilişkilerinizde ve yenilik anlamındaki her türlü girişimde hesabınızı iyi yapınız. Oyunu kuralına göre oynadığınız sürece emin olunuz ki kimse size bir zarar veremez. Önce bastığınız yeri bilin. Kim ne derse desin siz önce kendinizi sağlama alınız. Bir de bu saatler arasında karar değişikliğinde bulunmayınız, planlı şekilde rutin işlerinizi gerçekleştiriniz.

Saat 12:35 Aslan burcunda seyretmekte olan Ayın yarattığı güçlü yansıma altında mesleki ve toplumsal hayatın içinde etkili olacağından, kendinizi olabildiğince sergilemekten yanasınızdır. Size göre haklı olan, tercih edilmesi gereken, doğrularla hareket eden tek kişi sizsinizdir. Hatta etrafınızdaki bazı insanlardan oldukça farklı yanlarınızın farkına varılmaması sinirinizi bozabilir.

Saat 18:44 itibariyle, Venüs ile iletişim ve haberleşmeden sorumlu Merkür gökyüzünde kavuşmuş olacaklar. Bu etki altında, sizinle aynı ortamı paylaşan kişilerle nasıl konuşmanız gerektiğini, rakiplerinizin önüne nasıl geçeceğinizi, arzularınızı nasıl bir yöntemle elde edeceğinizi kafanızın içinde kurgulayın. Hani bir söz vardır. Tereyağından kıl çeker gibi. Aynen böyle. Sakin, aklı başında konuşun, planlarınızı iyice gözden geçirin ve kararlı olduğunuzu belli edin.

Yeni haftanın hepimiz için olumlu geçmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER