Habertürk 09.02.2011

Akrep burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su akreplere bugün, ilişki konusunda seçme şansı olmaması nedeniyle, kendilerine düşeni yapmak zorunda kalabileceklerini söylüyor.

Akrep burcu 09 Şubat 2011 yorumu

Akrep burcu günlük yorumu (9 Şubat 2011)

Sevgili Akrepler saat 09:32 olana dek etkili olacak Ay-Koç burcu etkisi altında, isteklerinizin doyurulmasına müsaade etmeyen sistem veya kişilere karşı anlayış göstermeniz zor olabilir. Sizin isteğiniz herkesin haddini ve yerini bilmesidir. Kimse kimseden üstün değildir. Ayrıca işi iyi bilmeyen kişilerin sanki biliyormuş gibi akıl vermeye kalkışmaları sizi sinirlendirebilir. Madem ki görevimi doğru düzgün yapıyorum o zaman laf söylemeye hakları yok diyebilirsiniz.

Saat 09:32-13:24 arasında Ay boşlukta olacağı için, çalışma hayatınızla alakalı konulardaki belirsiz durumlarla başa çıkmaya çalışırken, epey zaman ve emek sarfedebilirsiniz. Bu saatlerde işlerinizin düzgün bir seyirde gitmesi için uğraştığınız konu ne olursa olsun titizlik göstermeniz ve üzerinde çalıştığınız meseleye iki misli yoğunlaşmanız gerekebilir. Sakin bir şekilde kendinize telkinde bulunarak hareket ederseniz hiçbir sorun çıkmaz.

Saat 13:24 itibariyle Boğa burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, ilişki konusunda, seçme şansınız olmaması nedeniyle, üstünüze düşenleri yapmak zorunda kalmanız anlamına gelebilir. Fakat bu pek işinize gelmeyebilir. Oysaki bu saatlerde duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çatışmada yenilmemek için, empatide bulunmak rahatlatıcıdır. Yani aranızdaki sorunların çözümü için, içinde bulunduğunuz durumu onun penceresinden görebilmek. Bunu yaptığınızda hakikaten haksız taraf o ise, o zaman onunla konuşmanız yerinde olur. Bak ben elimden geleni yapıyorum ancak senin de biraz çaba sarfetmen gerekiyor diyebilirsiniz.

Şans sizden yana olsun. Mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER