Habertürk 01.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su, aslanlara mesleki konularda kendilerine güvenli ve yetkinlik güçlerinin farkında olarak görevlerini yerine getirebileceklerini ve her işin altından ateşli güçleri ile kalkabileceklerini belirtiyor.

Aslan burcu 01 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (1 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar Salı günümüz Ay-Oğlak burcu seyriyle devam ediyor. Mesleki konularda kendinize güvenli ve yetkinlik gücünüzün farkında olarak görevlerinizi yerine getirebilir ve her işin altından ateşli gücünüzle kalkabilirsiniz. Günlük aktiviteniz içinde, sizinle aynı mekanı paylaşan kişilerle karşılıklı olarak diyalog içinde olmanız gayet faydalıdır. Engeller karşısında azimli bir kişisel stile sahip olduğunuzu ifade edebilmeniz halinde, etrafınızdaki insanların da sizin bilgi ve tecrübenize saygı duymaları mümkündür. Saat 18:41 itibariyle Ay-Merkür kavuşumunun etkisi altına giriyoruz. İş, sağlık veya özel yaşamınızla alakalı konularda, bazı şeyler canınızı sıkabilir.

Akıl ve duygular aynı potada eridiği için, sorunlara çare bulmak kolay değildir. Bir yanımız kendi doğrularıyla hareket etmek ister, diğer yanımız sistemin gereksinimlerine cevap vermek zorundadır. Saat 21:31-Çarşamba 01:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde durumunuzu sakin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Ancak dikkat edeceğiniz husus, tam olarak aydınlanmamış konular üzerinde sanki her şey olmuş bitmiş ve siz yenilmişsiniz gibi düşünmemenizdir. Böyle bir bakış açısı hem çözüm getirmez hem de tüm geceyi sıkıntılı geçirmenize neden olur. Bundan mümkün mertebe uzak durmaya çalışınız.

Şubat ayındaki tüm enerjilerin, sizlere huzur, güvenlik, aşk ve sağlık getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER