Habertürk 11.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, ani gelişmeler aşkı müjdelese de karşılarındaki kişiyi çok iyi tanımalarını öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 11 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (11 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar saat 10:03 itibariyle Mars Boğa burcunda seyrine başlıyor. Maddiyat, güvenlik, statü, toplum içindeki yeriniz, kutsal değerleriniz mevzuları odak noktanız haline gelmekte. Öncelikle bu süreçte, patron ve otorite konumunda bulunan kişi ve kişilerle iş ilişkilerinizi ılımlı bir şekilde sürdürmeniz gerektiğini baştan söylemek isterim. Etrafınızdaki insanlarla ne denli kuvvetli bağlar kurabilirseniz, o denli başarılı olursunuz. İsteklerinizin gayet iyi bilincinde olduğunuzdan çatışmaya düşmeden görevlerinizi yerine getirebilir, işinize bağlı bir çalışan olarak sorumluluklarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Bu seyir süresince, yeni ve güvenli bulduğunuz bir alanda kendinizi gösterme konusunda pasif davranmanız, güvensizlik duymanız yanlıştır. Eğer bir hedefiniz varsa ve bu hedefe ulaşmak istiyorsanız önünüzde iki yol var. Ya cesaretle girişimde bulunacaksınız, veya gücü elinden bulunduran kişilerle anlaşmaya çalışacaksanız. Ancak sevindirici bir gelişmeden söz edeyim. Haziran ayında kariyer evinizde ilerlemeye başlayacak Jüpiter 12 yıl sonra gelen ilahi bir rahmettir. Zaten yeni ve kalıcı değişimler iş ve toplumsal yaşamda görülmeye başlar. Onun için Mayıs ortası itibariyle yaşanan gelişmelere umutla bakınız.

Saat 17:42 Venüs-Jüpiter ve ardından 22:57 Merkür Jüpiter kavuşumları yabancı uyruklu veya başka şehirde-ülkede yaşayan birinin hayatınıza girme olasılığını yükseltiyor. Ayrıca macera hevesliliğinin de işareti olarak öne çıkıyor. Gayet etkili bir görünüm. Bu durumda ani gelişmeler size yeni bir aşkı müjdelese de, karşınızdaki kişiyi çok iyi tanımanız gerektiğini tavsiye ediyorum. Çünkü ilişkinin kökleşmesi için, her iki tarafın da ciddiyet içinde hareket etmesi şart. Eğer diyorsanız ki, ben kısa süreli bir macera yaşamak istiyorum gerisi önemli değil. O zaman sorun yok demektir. Ancak ciddiyete dönüştürmeyi düşünenlerin sabırlı olması gerekiyor. Çünkü zaman mevhumu ve aranızdaki farklılıklar, hayata bakış açısı, gelenek ve toplumsal baskılar epeyce etkili olabilir. Bilinçli hareket etmekte, sabırlı olmakta fayda var kanaatindeyim.

Bu kavuşumlar, size hedefinizi, hangi yol üzerinde yürümek istediğinizi soruyor. Aşkın hayatınızdaki yerini, varsa ilişkinizdeki iletişimin ne ölçüde olduğunu görebilmenizde destek veriyor. Amacınız kendinizi dış dünyada göstermek ise bunu hangi konuda yapmak istediğiniz önemli. Yurtdışı ve eğitim hayatınızla ilgili konularda 16 Mayıs tarihine kadar sıkı çalışmanız ve planlı bir şekilde hareket etmenizin önemi büyük. Kariyer düşünüyorsanız o zaman önünüzdeki iki aylık süreçte kendinizi geliştirmeniz, eksiklerinizi tamamlamanız gerekiyor. Ayrıca elinizdeki parayla bir projeyi hayata geçirmeye çalışırsınız veya yapacağınız işin projesi için para harcarsınız. Bir reklam tanıtımı için parayı kullanırsınız. Söz gelimi medya, yayın organları vasıtasıyla işinizi dış dünyaya gösterirsiniz. Yüksek okul için araştırmada bulunabilirsiniz. Belki de yurtdışında okumayı düşünüyorsunuzdur. Bunun için yabancı ülkeye gidebilir oradaki imkanları gözden geçirirsiniz. Yabancı dil öğrenmek için yurtdışına gidebilirsiniz.

Bereketiniz, aşk hayatınız ve genel olarak yaşamınızla ilgili konulardaki olumlu gelişmeler için bugün bir dilekte bulunmayı unutmayınız.

Her ne isteğiniz varsa gerçekleşmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER