Habertürk 11.04.2011

Aslan burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, işlerini yokuşa süren kişiler karşısında yılmamalarını tavsiye ediyor.

Aslan burcu 11 Nisan 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (11 Nisan 2011)

Sevgili Aslanlar, yeni hafta Ay-Yengeç burcu seyriyle başlıyor. Bu eki altında geçmişin güzelliklerine özlem duyan yüreğimiz değişen durum ve şartlar nedeniyle önünü görmekte zorlanabilir. Bir yandan her şeyi kabullenmeye çalışır, diğer yandan kendine ait olana sahip çıkmak için mücadele etmek ister. Bir Aslan için kabulleniş zordur. O kendi ormanının sahibidir ve isteklerini mutlaka elde etmekten yanadır.

Saat 15:05 itibariyle Ay yöneticiniz Güneş arasında oluşacak ilkdördün, geçtiğimiz 3 Nisan tarihinden bu yana yaşanların, durumların veya verilen kararların test edilmesi anlamında önem taşır. Bir yandan mevcut şartlar nedeniyle isteklerini elde etmekte zorlanan kişi, diğer yandan öne çıkarak ne pahasına olursa olsun kazanmak için elinden geleni yapabilir. Ancak saat 15:05-Salı 06:37 arasında boşlukta kalacak Ay nedeniyle tabii ki bizlere düşen aklı başında hareket etmektir. Bu uzun sürede ne yaptığımızın bilincinde olmamız şarttır.

Saat 23:41 itibariyle Mars-Pluto arasındaki görünümün etkisi altında, görev ve sorumluluklarını yerine getirmek için çabalayan kişi, kendi istekleri söz konusu olduğunda sabırsız davranabilir. Amacınız yenilikten yanadır ancak bunun için hedefe yavaş ve emin adımlarla gitmek lazımdır. Bu yolda sabır, pratiklik, öz disiplin son derece kıymetlidir. Birileri önümüze engeller çıkarabilir veya işi yokuşa sürebilir. Bu sizi yıldırmasın ve gerilime sürüklemesin.

Sakin bir su gibi sessizce akıp gideceğimiz bir gün dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER