Habertürk 11.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, ne olursa olsun sağduyulu davranmayı ve olayları kendi akışına bırakarak zorlamamayı öneriyor.

Aslan burcu 11 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (11 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar yeni günümüz yöneticiniz Güneş ve Ay arasında oluşacak ilkdördün etkisi altında başlıyor. Mesleki ve toplum içinde kendini ispat etmek, huzur bulmak, güvenli bir yaşam sürmek isteyen bireyin istediği şekilde hareket edememesi nedeniyle yaşadığı çelişkinin işareti olan bugünkü oluşum rahatsızlık verebilir. Peki kişi neden kendini keyifsiz hissedebilir. Türlü sebepler yazmak mümkün. Sözgelimi partneriyle arasında sorunlar vardır veya iş ortağıyla. Karşı tarafa uymak mecburiyeti onu dış dünyada sakin bir yaşam sürmeye mahkum edebilir. Yani kaybetmekten korkabilir. Bir başka örnek şu olabilir. Partneriyle farklı bir yaşam sürme arzusu içindedir ancak bir yandan da sahip olduğu her şeyi korumayı düşünmektedir. Ancak bu iki istek birbiriyle çeliştiği için hem iş hem de ilişki anlamında hayat onu bir yere hapsetmiş gibidir. Ne kadar geleceğe yönelik düşünüp risk almak istese de, şartları gereği dikkatli olmak zorundadır. Peki ne yapılmalıdır. Öncelikle ilişkisini ve ardından kariyerini, toplum içindeki yerini ve zorunluluklarını gözden geçirmelidir.

Saat 21:27-cumartesi 00:21 arasında Ay boşlukta kalacaktır. Bu zaman dilimi içinde karmaşık ve olanı rahatsız edici yönüyle ele almak mümkündür. Yani bardağın hep boş tarafı görüldüğü için keyif duymak neredeyse zordur. Benim bu zaman diliminde size tavsiyem ne olursa olsun sağduyulu davranmanız, olayları kendi akışına bırakarak zorlamamanızdır.

Gün boyu huzur, aşk, güvenlik ve başarı dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER