Habertürk 12.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, parasal konularda akıllı bir şekilde hareket edeceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 12 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (12 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar yeni gün Başak burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu enerji, yeteneklerinizi ortaya koyabilmenizi ve parasal konularda bugün akıllı bir şekilde hareket edebilmenizi sağlıyor. Eğer aklınıza kazanmayı koyduysanız etrafınıza bakmanız yeterli. Çünkü bugün gözlem gücünüz oldukça yüksek ve deyim yerindeyse burnunuz gayet iyi koku alıyor.

Saat 11:28 itibariyle Mars-Neptün arasında olumlu bir yansıma bizleri selamlıyor hatta taçlandırıyor diyebilirim. Bu hoş etkileşim, hem başkalarından destek görmeniz hem de toplum içindeki yerinizi belirlemeniz anlamında gayet olumlu. Size, hedefiniz nedir? diye soruyor. Maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşamanız için, hayallerinizin peşinden gitmekten korkmamanız gerektiğini belirtiyor. Girişimde bulunmanızı, projelerinizi hayata geçirmenizi, kendinize güven duymanızı aşılıyor. Bu görünüm sayesinde hem mali işlerinizi yoluna koyabilir hem ilişkinizdeki pürüzleri ayıklayabilirsiniz. Yeter ki mücadele etmekten, kendinize inanmaktan vazgeçmeyin. Kendinize güvendiğinizde göreceksiniz ki, mucizenin kendisi sizsiniz. Onu dışarıda aramanıza gerek yok.

Bugünkü enerjilerin sizlere şifa, bereket, güzellik ve şans getirmesi dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER