Habertürk 12.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, kendilerini huzurlu ve güvende hissetmenin yolunun, sağlıklı bir ilişki yaşamak olduğunu düşünebileceklerini söylüyor.

Aslan burcu 12 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (12 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar bugün, yaşamınızı yeniden oluşturmanın, hayata dört elle sarılmanın ve kendinizi huzurlu ve güvende hissetmenin yolunun, sağlıklı bir ilişki yaşamak, yuvanızda huzur bulmak ve sizi gerçekten seven, anlayan bir kişiyle aynı yola baş koymak olduğunu düşünebilirsiniz. Ay-İkizler burcu etkinliği altında, birlikte olduğunuz kişinin bazı engelleri nedeniyle bir arada olamayışınız içinizde bir gerilim oluşturmakta ve doğal olarak isyankar ve tatminsiz bir hale gelmektesiniz. Kimileriniz ise birlikte olduğu halde tam anlamıyla anlaşmakta zorluk çekmekte. Bu durumların sebebi ne olursa olsun, hüzünlenmektesiniz.

Çevrenizdeki kişiler sizi ne kadar güçlü, kolaylıkla engellerin üstesinden gelen biri olarak bilse de, aslında herkes gibi sizin de kendinizi çaresiz hissettiğiniz zamanlar olmakta. Yaşamınızla ilgili diğer problemlerin altında yatan bir başka neden ise, mesleki konular. Otoritelerle aranızdaki sorunlar veya bir türlü halledemediğiniz sözleşme, kontrat benzeri durumlar nedeniyle canınız sıkılmakta. İşte böyle anlarda yanınızda bulunan bir insanın desteğine oldukça ihtiyaç duymaktasınız.

Mutlulukların gün boyu yanınızdan hiç eksik olmaması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER