Habertürk 13.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (13 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, bütçelerini ve ilişkileri ile ilgili duygularını gözden geçirmelerini öneriyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 13 Mayıs 2011 yorumu


Sevgili Aslanlar Cuma günümüz saat 05:51-18:57 arasında boşlukta kalacak Ay etkisi altında başlıyor. Maddi konularda kendinizi biraz huzursuz hissetmeniz ve paranızla alakalı konularda eleştirilere pek gelememeniz mümkündür. Aslında bu haliniz ve tavırlarınızla hakimiyetinizin kabul edilmesini beklersiniz. İlişkinizle alakalı mevzuda da durum buna benzerdir. Ancak boşluk etkisi altında bütçenizi, ilişkiniz konusunda duygularınızı gözden geçirmek temkinli hareket etmekte fayda vardır.

Saat 18:57 sonrası Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Ay, burcunuzla çevrenizde bulunan insanlarla ve sevdiklerinizle daha uyumlu, sevgi dolu, verici ve cömert tarzda iletişim kurmanızı sağlayıcıdır. Gönlünüzden geleni hem de hiç karşılık beklemeden veriyor oluşunuz, size karşı şükran duygusu beslemelerine neden olacaktır. İlişki kurmaya istekli, oldukça sosyal, başkalarının isteklerine karşı duyarlı olacağınız günlük enerjiler altında hem iletişim hem de ilişki kurmak açısından son derece kendinizden emin olabilirsiniz.

İşlerinizi başarılı bir şekilde yoluna koyabilmeniz, günü huzurlu bir şekilde geçirebilmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER