Habertürk 13.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, sürekli olarak ilişki yaşamak yerine, doğru seçimlerde bulunmanın yararlı olacağını söylüyor.

Aslan burcu 13 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (13 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü, aşk hayatınızla alakalı konularda beğenilme, takdir edilme, tercih edilme arzunuzu yükselticidir. Hayatın genel olarak zevk verici temalarına yönelme arzunuzun yoğunlaştığı bu dönemde, yaratıcılık gücünüz, sezgileriniz sayesinde başarılı olmanız gayet kolaydır. Kimi zaman seçicilik yönünüz öylesine yoğunlaşır ki, karşınıza çıkan bir kimseyi kolay kolay beğenmemeniz mümkündür. Aşkta şansınız yükseldiği için doğal olarak sadık olmanız, tek bir kişiye bağımlı kalmanız pek kolay değildir. Bu geçiş çocuk sahibi olma arzunuzu yoğunlaştırır ancak özgürlük konusu önemli olduğu için bu isteğiniz hayata bakış açınıza göre şekillenecektir. Genelde ateş grubu Yay, Aslan ve Koçlar aşk konusunda size şans getirici burçlar olarak öne çıkarlar. Bilinç aydınlığınız yüksek olduğu için kendinizi insanlara sevdirmekte hiç zorluk çekmez, fikirlerini kolaylıkla kabul ettirebilirsiniz. Kendinize olan güven duygunuz tamdır. Spontane bir şekilde hareket edebilir, keşifte bulunmaktan hoşlanabilirsiniz. Sabırlılık bu dönemde son derece önemlidir. Benim de size tavsiyem bu olguya fazlasıyla değer vermenizdir. Sürekli olarak ilişki yaşamak yerine, doğru seçimlerde bulunmanız yararlı olur. Kuzey düğüm Jüpiter karakterindedir. Yani şans yüksekliği verir. Ancak siz yine de şansınızı çok fazla zorlamamalı, dürüst davranmaya özen göstermelisiniz.

Not: 13 Şubat 2011-8 Eylül 2012 tarihleri arasında Yay-İkizler burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar. Yukarıdaki paragrafta, Yay burcunda seyrini sürdürecek Kuzey düğüm ve hemen karşıtında İkizler burcunda seyir halinde olacak Güney düğümün burcunuz üzerindeki yansıması yer almaktadır.

Her şey dilediğinizden daha güzel olsun. Huzurlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER