Habertürk 14.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, yolculuk, görüşmeler, heyecanlı gelişmeler gibi konularla moral bulabileceklerini söylüyor.

ASLAN burcu 14 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (14 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar saat 07:09 itibariyle Ay-Neptün arasında oluşan görünüm, kişinin kendi dünyasındaki hayallerinin ve isteklerinin başkaları tarafından engellenme riskinin göstergesidir. Kişi kendince kararlar verir hatta bunları uygulamak niyetindedir. Ancak her an bir şey engel çıkarabilir. İşte bu durum kişiyi rahatsız edebilir, huzursuzlandırabilir.

Saat 12:54 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki olumlu enerji alışverişi, rahatlatıcıdır. Kişi ne olursa olsun istediği şekilde ilerlemekten yanadır. Sabahki tedirginlik yok olmuştur. En azından kafasını bir şeye takmadan bu saatleri geçirebilir. Yolculuk, görüşmeler, heyecanlı gelişmeler sayesinde moraliniz düzelir.

Saat 14:52 itibariyle Ay-Chiron arasındaki görünüm kontrol altına alınmaktan, tatsız tecrübeler yaşamaktan uzak durma arzunuzun işaretidir. Yani kişi bu saatlerde –aman bir şey olmasın, düşündüğüm gibi işlerimi yoluna koyabileyim diye düşünür. Ancak risk faktörlerini hem maddi hem de manevi konularda devre dışı bırakmamakta fayda vardır. Yani çok rahat davranmayalım.

Saat 15:47 itibariyle Ay-Venüs arasında oluşan karşıtlık, keyiflendirici, aktif hale getirici, duygularınızı ne olursa olsun ifade etmenizi sağlayıcı, heyecan verici bir enerjidir. Kişi böyle bir etki altında kolayca harekete geçer ve sanki hiçbir sorunu yokmuş gibi hareket edebilir.

Saat 23:19 Ay-Satürn olumlu görünümü, duyguların sizi yönetmesine izin vermeden birkaç saat boyunca sakinleşmeniz anlamında destekleyicidir.

Şans daima yanınızda olsun. Verimli, hoş sürprizlerle dolu, renkli bir gün geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER