Habertürk 14.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (14 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, kıskanılan biri olduklarını unutmamalarını ve kişilerin iyi niyetli olup olmadıklarını iyice gözden geçirmelerini öneriyor.

Aslan burcu 14 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (14 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar yeni haftamız Yengeç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlıyor. Bu burçta son derece güçlü olan Ay, aynı zamanda çalışma hayatınızla ilgili konularda hassas tepkilerde bulunmanıza neden olabilir. Siz kendi değerlerinize sahip çıkmaya çalıştıkça, çevrenizdeki insanlar üzerinizde baskı kurmaya çalışabilirler. Sizinle aynı yönde düşünmedikleri gibi, kendi istekleri doğrultusunda baskı altına alabilirler.

Siz yapınız gereği kendinizi ortaya koymaktan yana olan bir kişiniz. Bunun için yaratıcı gücünüz her daim hizmetinizdedir. Ancak gelin görün ki bugün çevrenizdeki bazı insanlar, size ait fikirleri sanki kendilerininmiş gibi sahiplenerek kullanmaya kalkışabilirler. Lütfen onların eline koz vermeyiniz. Sanki size dostmuş gibi yanaşanlara kişilerin iyi niyetli olup olmadıklarını iyice gözden geçiriniz. Bir Aslan parıltısıyla her zaman kıskanılır. Bunun bilincinde olarak dikkatli olmakta fayda var.

Huzurlu, güvenli ve mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER