Habertürk 14.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, çevrelerindeki insanlarla dostane paylaşımların önemini vurguluyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 14 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (14 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar, Cumartesi gününün tümünde etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişi, çevremizde bulunan kişilerle dostane paylaşımların önemini işaret etmekte. Karşılıklı paylaşım, dengeli iş birliği, kimsenin hakkını yememe ve aynı şekilde sizin de hakkınızı yedirmemek için akıllı, politik davranma zamanınız olduğunu biliniz. Saat 06:41 itibariyle Ay-Pluto arasında gerçekleşecek zorlu görünüm, insanlarla uyum içinde olmanın ve elden geldiğince toleranslı davranmanın önemini işaret ediyor.

Saat 13:07 Ay-Satürn kavuşumu, çatışmak yerine ılımlı hareket etmek gerektiğini gösteriyor. Birileri sizi beğenir veya beğenmez, yaptıklarınızı onaylar veya onaylamaz bu doğaldır. Hayat kimi zaman bizi kendi tercihlerimizin dışında bir seçeneği kabullenmek için zorlayabilir. Ancak biz ne istiyoruz, bu sorunun cevabı çok önemli. Çevrenizin sizin üzerinizde baskın rol oynamaması için, göze batan yanlışlık veya olumsuzlukları sakin ve hoşgörülü bir dille ifade edersek, en azından kendi iç huzurumuzu sağlamış oluruz.

Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER