Habertürk 15.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, yaşamlarını yeniden yapılandırmak için mevcut şartlarını gözden geçirmelerini, neler yapabileceklerini düşünmelerini öneriyor.

ASLAN burcu 15 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (15 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, 15 Haziran saat 23:14 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, başta, kendinizi ifade, aşk, çocuklar, sanatsal ve sportif faaliyetler, başkaları kaynaklı gelirler, cinsellik, yeni fikirler, hobilerinizle alakalı her ne varsa, özellikle geleceğinizi düşünerek, değiştirilmesi gereken konuları tekrar gözden geçirin. Kendinizde veya yaşadığınız her şeydeki eksikleri saptayarak, neler yapılması gerektiği konusunda planlarınızı ele alın. Değiştirmek için öncelikle buna istekli olmanız ve kendinizi yönlendirmeniz yerinde olacaktır. Eğer siz buna gönüllü olmazsanız biliniz ki, yaşam size bunları yapmanız için baskıda bulunabilir. Sizi mutsuz eden veya rahatsızlık veren bir aşk yaşamınız varsa, o zaman oturup düşünün.

Değiştirilmesi için öncelikle kendinizle yüzleşmeye başlayın. Bütün bu tersliklere veya isteklerinizin gerçekleşmemesine sebep olan sizin yanlışlarınız mı veya seçimlerinizi size hiç uymayan tarzda mı yapmaktasınız. Eğer çocuk sahibi olmak istiyorsanız, maddi ve manevi olarak buna hazır mısınız? veyahut yaşadığınız ilişki içinde böyle bir şey düşünmek ne derece doğru? Sanatsal veya sportif yeteneklerinizi hayata geçirmek adına neler yapıyorsunuz, durduğunuz yerde bunun olmasının mümkün olmadığını bilerek, gerekli girişimleri başlatın. Hayat sizce çok mu rutin geçiyor? O zaman yeni hobiler edinerek kendinize gelir kaynakları veya psikolojik olarak moral kazandırın. Kısaca yeniden yapılandırmak için mevcut şartlarınızı gözden geçirin ve kendi adınıza neler yapabilirsiniz bunu düşünün. Bütün bunları gerçekçi bir şekilde kafanızın içinde oturttuğunuzda bir çok mucize ile karşılaşabilirsiniz.

Gökkuşağı kadar renkli, bir su damlası kadar berrak ve yüreğiniz kadar tertemiz bir hayat sürmeniz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER