Habertürk 15.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (15 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, bir film yıldızı gibi dikkat çekebileceklerini ve karşı cinsi kolaylıkla etkileri altına alabileceklerini söylüyor.

Aslan burcu 15 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (15 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar Salı günümüz saat 03:35 itibariyle Venüs-Satürn olumlu görünümüyle başlıyor. Eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınızı farklı bir bakış açısıyla gözden geçirebileceğiniz bugün sizin için asıl önemli nokta, partnerinizi güçlü görme arzunuzdur. İster ilişkiniz olsun isterse olmasın, karşınızdaki kişinin size hitap etmesi ve farklı tavırlarıyla sizde güven uyandırması ve cezp etmesi son derece önemlidir. Hayatınızı birlikte paylaşacağınız kişinin pasif, başkalarının etkisi altında kalan, ilişkinize yön çizemeyen biri olması sizi rahatsız edebilir. Belki de bu yüzden konuşmalarınızla, tavırlarınızla onu hafiften uyarabilirsiniz.

Saat 12:05-21:33 arasında Ay boşlukta olacaktır. Boşluk süresi içinde, biraz önce sözünü ettiğim ilişkinizle ilgili mevzularda birbirinize yüklenmeden saygı-sevgi çerçevesi içinde iletişimde bulunmaya çalışmanız faydalıdır. Ruhsal açıdan kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Ancak bu tümüyle zor bir gün geçirmeniz anlamına gelmez. Sadece hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatlisinizdir. Saat 21:33 sonrası burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay etkisi altında yüreğiniz coşkuyla çarpmaya başlar. Bir film yıldızı kadar dikkat çekebilir, duruşunuzla karşı cinsi kolaylıkla etkiniz altına alabilirsiniz.

Birbirimize destek vererek ilerlememiz, sorunlarımızı birlikte aşabilmemiz dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER