Habertürk 15.02.2011

Aslan burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, para ve ilişki konularında bugünü güzel geçirmenin yolunun, kuruntulu düşünmemek, iyi sonuçlar alınacağına inanmak olduğunu belirtiyor.

Aslan burcu 15 Şubat 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (15 Şubat 2011)

Sevgili Aslanlar maddi ve manevi açıdan dışarıdan destek görmek veya elde etmeyi düşündüğünüz paralar konusunda olumlu haberler duymak ihtiyacının yoğun olduğu bir güne adım atmaktasınız. Yengeç burcunda ilerlemesi devam edecek Ay etkisi altında, eğer işler yolunda gitmezse doğal olarak hassaslaşmanız ve kimi zaman değişken bir tutum içinde olmanız gayet mümkündür. Elinizden geldiğince empatide bulunmanız gereken bugün, sadece kendi söylediklerinizin kabulü yönünde hareket ederseniz, günü verimli geçirmeniz zor olabilir.

Oysaki yapılması gereken size sözü olan kişilere bunu ılımlı bir şekilde hatırlatmak, nazik bir şekilde ihtiyacınız olduğunu hatırlatmaktır. Sonuçta bu kişilerin desteğine veya onaylamasına ihtiyacınız varsa, işi yokuşa sürmek tabii ki fayda getirmez. Ayrıca, parasal veya ilişkilerinizle ilgili konularda bugünü güzel geçirmenin bir yolu da, kuruntulu düşünmemek, iyi sonuçlar alacağınıza dair inancınızı korumaktır.

Gün boyu işlerinizin umduğunuz şekilde gelişmesi ve sorunların çözüme kavuşması dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER