Habertürk 16.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, parasal konularda ihtiyaçları söz konusu olduğunda subjektif davranışlar sergileyebileceklerini söylüyor.

ASLAN burcu 16 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (16 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar, 16 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Merkür, maddi konulardaki hassasiyetin simgesi olup, parayla ilişkili düşüncelerinizin içinde bulunduğunuz koşullanmalardan etkilenebileceğinin göstergesidir. Böyle bir durumda, para konusunda birbiriyle tutarsız fikirler içinde olmanız mümkündür. İhtiyaçlarınız söz konusu olduğunda olayları subjektif biçimde değerlendirebilir, alınganlıklar gösterebilir, tarafsızlığınızı yitirebilirsiniz. Aileniz veya değer verdiğiniz kişilerin maddi durumlarını merak eder, elinizden geldiğince sahiplenip kollamaya çalışırsanız. Fakat şu var ki, kendiniz hakkındaki parasal mevzularda konuşmaktan başkalarıyla düşüncelerinizi paylaşmaktan hoşlanmazsınız. Bu yerleşim geri planda yapılacak bütçenizin, maddi durumunuzun göstergesi de olabileceğinden, geçmişte yaşananları göz önüne alarak hareket etmeniz gayet faydalıdır. Maddi kazancınızla alakalı konularda içgüdüsel davranışların ön planda olabileceği bu tarihlerde, anneniz, eşiniz, sevgiliniz, ailenizle parasal mevzularda görüşmeleriniz olabilir.

Bu kişiler size destek verebilir veya manen yardımcı olmaya çalışabilirler. Ayrıca inancınız gereği, çoğu zaman güzel dileklerde bulunabilir. Daha iyi olanaklarda yaşamak adına dualar edebilirsiniz. Duygusal ve maddi güvence arzunuz oldukça yoğundur. Sizin yapınıza pek uymasa da, birilerinin size moral vermesinden bazen hoşlanır bazen de oldukça itici bulabilirsiniz. Duyarlılığınız ön planda olduğu için, ben bu enerjinin maddi anlamda cesaretli girişimlerde bulunmak ve kazanmak adına değil ama gönül huzuru, benlik duygunuz, bastırılmış bazı düşüncelerin yarattığı hassasiyet dönemi olarak geçebileceğini düşünüyorum. Dikkat edilmesi gereken tarihler: 18, 19, 21 Haziran. Temkinli olmakta fayda var. Paranıza sahip çıkınız ve kimseye söz vermeyiniz, size verilen sözlerin de doğruluğunu araştırınız.

Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER