Habertürk 16.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, ciddi bir bakış açısı ile aşk hayatlarını değerlendireceklerini söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 16 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (16 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar, 16 Mayıs-9 Haziran tarihleri arasında Boğa burcunda seyredecek olan Venüs, ciddi bir bakış açısıyla aşk hayatınızı değerlendirmeniz anlamındadır. Yani ilişkiniz eğer kendi içinde tutarlı ve dengeli ise, güven içinde olduğunuzu düşünüyorsanız, beraberliğinizde sorumluluk duygusu ön plandaysa, taraflar olarak birbirinize güç ve destek sunuyorsanız bu dönemde gönlünüz rahattır. İlişkisi yeni başlayacak olanlar açısından bu dönemin anlamı, partner seçiminde, ayakları yere sağlam basan, güvenilir kişileri tercih etmeniz, özellikle mesleki konularda güçlü pozisyonlarda olan kişilere yönelmeniz şeklindedir.

İlişkisinde sorun olup bir türlü düzelmesi mümkün olmayan çiftler ise oturup gerçekçi bir şekilde düşünmelidir. Yaşanılan problemlerin nedenleri iyi oturtmak lazım. İlişkisi olmayanlar da bu süreçte, özellikle sosyal ilişkilerine önem vermeli, değişik ortamlarda bulunmalı, hayatın güzel yanlarını dostlarıyla birlikte olarak çıkarmalı, karşı cins üzerinde, ulaşılmaz havalara girerek etkili olmaya çalışmak yerine, paylaşımda bulunarak, arkadaşlık ederek bağlantı kurmaya özen göstermelidirler.

Venüs-Boğa burcu geçişinde dikkate alınması gereken tarihler 16,20,21,23 Mayıstır. Bu tarihlerde Venüsün yapmış olduğu özel görünümler, hem bağlayıcı, hem erotizmi güçlendirici, hem yüreğinizin içindeki aşkı en derin manada hissetmenizi sağlayıcıdır. Bu tarihlerde, kişi sevgi ve ilgi ile beslenir, duygularının karşılığını ilişkide almak ister. Kolayca baştan çıkar ve doyum hissi oldukça yüksektir. Özellikle 23 Mayıs Venüs-Mars kavuşumu temkinli ancak bir o kadar dürtüsel davranmanın, vermek kadar almayı da istemenin, güvenliğe önem vermenin ve bir insana bağlanma konusunda bir çok kriterleri öne sürmenin işaretidir. Bu kriterler ne denli doyuruluyorsa kişi, aşkta o denli istekli ve ileriye dönük düşünür. Birlikte olduğu kişiye güvenmek, inanmak ister. Onu zirvede, toplum içinde güçlü bulmak ister. Böyle olan kişiye sadakatle bağlanır.

Not: Merkür gezegeni aynı Venüs gibi bugün Boğa burcunda seyrine başlıyor. Bu geçişle ilgili açıklamayı Mayıs aylık yorumunuzda bulabilirsiniz.

Dilerim her gönül aradığı sevdasına kavuşur ve dilerim her gönül bu güzel şansla huzur bulur.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER