Habertürk 17.06.2011

Aslan burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Astrolog İrem Su Aslanlara bugün, duygusal davranışlar sergileyeceklerini, tedbirli ve akılcı olmakta fayda olduğunu söylüyor.

ASLAN burcu 17 Haziran 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (17 Haziran 2011)

Sevgili Aslanlar yeni günümüz saat 07:52 itibariyle Merkür-Neptün arasındaki görünümle başlıyor. Bu etki altında hassasiyet oldukça yüksektir. Kişi bir yandan kendi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak ve kollamak için iç dünyasında dengeleri yerine oturtmaya çalışırken, diğer yandan bazı nedenler yüzünden anlayışlı olmak zorundadır. Her iki durum da bir Aslan için kısıtlayıcı ve endişe doğurucu bir durum yaratabilir. Kendini ifade etmekten bu denli hoşlanan bir burcun insanı için, duyarlılığın bugün böylesi yüksek oluşu tabii ki zordur. Ancak içinde bulunduğu durum, insani anlamda anlayışlı olmasını gerektirir.

O yüzden de merhamet duygusunu öne alır ve karşısındaki kişi veya durumu bu olgu çerçevesinde ele almaya çalışır. Benim tavsiyem yine de kendinizi çok fazla harap etmeyecek şekilde düşünmeniz ve hareket etmenizdir. Çünkü geçmişte yaşanılanları tekrar hatırlatıcı olan bugünkü görünüm mantığınızı devre dışı bırakmanıza neden olacağından, kendinizden çok fazla vermenize de neden olabilir. Tedbirli ve akılcı olmakta fayda var kanaatindeyim.

Gönlünüz huzur bulması, yüreğinizin ferahlaması ve her şeyin umduğunuzdan daha güzel olması dileğimle,


iremSU
Habertürk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER