Habertürk 17.03.2011

Aslan burcu günlük yorumu (17 Mart 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, aşk konusunda ifade güçlerinin son derece yoğunlaşacağını söylüyor.

Aslan burcu 17 Mart 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (17 Mart  2011)

Sevgili Aslanlar burcunuzda ilerleyen Ay etkisinin size kazandıracağı hareket kabiliyeti ve güçlü enerjiyle güne adım atmaktasınız. Bugün, aşk konusundaki ifade gücünüz son derece yoğunlaşır. Biri mi var hayatınızda o zaman durmayın ona olan hislerinizden, tutkunuzdan söz edin. Belki abartacaksınız veya fazla istekli görüneceksiniz, ama bunu dert etmeyin. Belki de herkesin dikkatini çekecek bir şey satın aldınız, bunu etrafınızdakilere gururla göstermekten keyif alabilirsiniz. Ben buradayım diyen bakışlarınızla ve fiziki canlılığınızla karşı cins üzerindeki en etkili kişilerden birisi olabilirsiniz. Güven duygunuzun verdiği delice cesareti her alanda sergileyebilirsiniz.

Saat 21:59 da, Neptünle karşıtlık yaptıktan sonra boşluğa giren Ay, bu pozisyonunu saat 22:53 olana dek sürdürecektir. Bu zaman içinde, hoşgörülü yaklaşımınız geride kalır. Sizi ilgilendiren konularda başkalarının duygularını hiçe sayabilir, kendinizi fazlasıyla önemseyebilirsiniz. Ancak bunun dozunu iyi ayarlamalısınız. Egonuz, sonradan pişman olacağınız kararlar vermenize neden olmasın.

Saat 22:53 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, parasal konular üzerindeki hassasiyeti çoğaltır. Duygular yerine mantığı öne alarak düşünmeniz halinde yeni güne daha sakin bir şekilde uyanmanız mümkündür.

Doğan yeni gün, tüm dileklerimizin gerçekleşmesini sağlasın. Güzelliklere doğru yol almamız dileğimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER