Habertürk 18.05.2011

Aslan burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Astrolog İrem Su aslanlara bugün, problemlerini geniş bir bakış açısı ile çözmenin faydalı olacağını söylüyor. Detaylar için tıklaynız.

Aslan burcu 18 Mayıs 2011 yorumu

Aslan burcu günlük yorumu (18 Mayıs 2011)

Sevgili Aslanlar Ay-Yay burcu seyir günlerinde rekabet ve çatışmaya gerek yoktur. Pusuda kalıp olan biteni gözlemlemek, bir adım atmak için beklemek yoktur. Hayata çocuk gözlerle bakabilmeyi başarmak vardır. Zevk alınan ne varsa denemek, bilmediklerimizi ise deneyerek öğrenmek vardır. Saat 10:19 Mars-Chiron etkisi altında kim ne söylemiş veya kim ne düşünüyor diye tasalanmak yerine, sizin ne istediğiniz, hedefleriniz önemli hale gelir. Belki bazı anlarda çok bilmiş biri gibi davrandığınızı farkedersiniz bazen de derin bir hoşgörülülükle insanları kucaklarsınız. Bu tamamen size kalmıştır.

Saat 14:42 itibariyle Ay-Satürn görünümü altında aşk sorgusuzca yaşanmalı, sınır konmamalı, ancak her iki tarafın da birbirine karşı nazik olmayı bilmesi gerekir diye düşünülebilir. İnancınız güçlü ise zorlukların bir şekilde atlatılacağına olan güveniniz yükselir. Zaten yay günlerinde genel olarak bir iyimserlik hali mevcuttur. Burcunuzla uyumlu görünüm yapan Ay, problemleri geniş bir bakış açısıyla çözmenin doğru olacağını bize hissettirir.

Şansınız bol, gününüz aydınlıklar içinde geçsin. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun.

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER